Boeingavenue 301-309 1119 PD Schiphol-Rijk

€ 235.000 v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex met in totaal 28 multifunctionele bedrijfsunits van ca. 200 m² elk, waarvan momenteel nog een aantal units te koop worden aangeboden. De units zijn onder meer voorzien van een overheaddeur, lichtkoepel, personenentree en aansluitpunten ten behoeve van een sanitaire voorziening en pantry. De units worden casco opgeleverd.

Ligging / bereikbaarheid
De bedrijfsverzamelgebouwen liggen aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl. Naar verwachting zal in 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
De units hebben een oppervlak van ca. 200 m² elk, gelijkelijk verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Parkeren
De koopsom van de units is inclusief 3 gereserveerde parkeerplaatsen per unit. Daarnaast zijn nog 2 extra parkeerplaatsen te koop. De koopsom hiervan bedraagt € 12.500,-- per plaats v.o.n. te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De units zijn voorzien van:
* personenentree;
* overheaddeur (3.00 m hoog en 3.40 m breed);
* betonnen trap naar de verdieping;
* lichtkoepel;
* maximale vloerbelasting begane grondvloer 2.000 kg/m²;
* maximale vloerbelasting verdiepingsvloer 400 kg/m²;
* aluminium buitenkozijnen voorzien van isolatieglas;
* draai-/kiepramen;
* meterkast met nutsaansluitingen (water en elektra).

Koopsom
De koopsom van de beschikbare units bedraagt € 235.000,-- per unit v.o.n. te vermeerderen met BTW.

Kadaster
De grond wordt in volle eigendom verworven. De grond en opstallen zijn kadastraal gesplitst in separate units. Iedere koper wordt daardoor volledig eigenaar van zijn unit alsmede een aandeel in het mandelig terreindeel welke is bestemd als toegangsterrein/parkeerplaatsen
en -indien van toepassing- van het deel bestemd voor groenvoorziening. Elke unit is apart met hypotheek te belasten en is verkoop- en/of verhuurbaar. Hieruit volgt dat iedere koper afzonderlijk zal worden aangeslagen voor onroerendezaakbelasting en nutsvoorzieningen.

Aanvaarding
In overleg.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 235.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Kantoor oppervlak
100 m²
Perceel
4.431 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

BT Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boeingavenue 301-309

€ 235.000 v.o.n.