Platinastraat 8 E 2872 ZX Schoonhoven

€ 198.000 k.k.

Omschrijving

Op industrieterrein Zevender in Schoonhoven bieden wij een in 2015 gebouwde, ruime bedrijfsunit met verdieping aan. Het vloeroppervlak is ca. 152 m2 BVO. De grote bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een overheaddeur, loopdeur, toilet en veel lichtinval. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken en een open moderne kantoorruimte met diverse werkplekken en een zitgedeelte. In de directe omgeving is voldoende openbare parkeerruimte. Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming.

Bereikbaarheid en ligging: kiezen voor bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Zevender is direct bereikbaar via de N210 in Schoonhoven. Deze provinciale weg loopt door de provincies Zuid-Holland en Utrecht en biedt een uitstekende verbinding met Gouda en Nieuwegein en met de snelwegen naar Utrecht en Rotterdam. Dat betekent dat uw pand vanuit de Randstad goed bereikbaar is, met de prachtige ligging midden in het Groene Hart.

- Verkoop is met BTW belast;
- Oplevering: in overleg.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 198.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
152 m²
Bedrijfshal oppervlak
152 m²
Vrije hoogte
3,6 m
Perceel
1.825 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Platinastraat 8 E

€ 198.000 k.k.