Robijnstraat 12 2872 ZW Schoonhoven

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Op industrieterrein Zevender in Schoonhoven bieden wij een in 2018 gebouwde, ruime bedrijfsunit met verdieping aan. Het vloeroppervlak is ca. 180 m2. De grote bedrijfsruimte op de begane grond (90 m2) is voorzien van een overheaddeur, loopdeur en toilet. Op de eerste verdieping (90m2) bevindt zich de keuken, een kantoorruimte en opslagruimte. Het pand beschikt over 3 parkeerplaatsen, 2 voor het pand en 1 op de gezamenlijke parkeerplaats achter het pand. In de directe omgeving is ook voldoende openbare parkeerruimte. Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming.

Bereikbaarheid en ligging: kiezen voor bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Zevender is direct bereikbaar via de N210 in Schoonhoven. Deze provinciale weg loopt door de provincies Zuid-Holland en Utrecht en biedt een uitstekende verbinding met Gouda en Nieuwegein en met de snelwegen naar Utrecht en Rotterdam. Dat betekent dat uw pand vanuit de Randstad goed bereikbaar is, met de prachtige ligging midden in het Groene Hart.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs en de B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Smaragd 33 te Schoonhoven. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schep geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Bedrijfshal oppervlak
180 m²
Vrije hoogte
4 m
Perceel
1.698 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Robijnstraat 12

€ 1.250 /mnd