De Zompe 6-16 4353 RT Serooskerke (Gem. Veere)

€ 675.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Zompe in Serooskerke mogen wij u een bijzondere combinatie van werken en wonen aanbieden! Wij bieden te koop aan: deze vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfshal. Eventueel in combinatie met vier, daar aangekoppelde bedrijfsunits.

Object.
Het totale object bestaat uit:
1. De vrijstaande bedrijfswoning De Zompe 6. Voor een uitgebreide beschrijving van de woning, zie onder.
2. De bedrijfshal De Zompe 8, deze bedrijfshal heeft een afmeting van circa 375m2 begane grond (12.50 x 30.00 meter) + circa 188m2 entresolvloer (12.50 x 15.00 meter). Achter de loods bevindt zich nog een gedeelte opslagterrein, wat eventueel ook bebouwd zou kunnen worden maar nu wordt ontsloten door een hekwerk. Voor een uitgebreidere beschrijving, zie onder.
Vraagprijs voor de combinatie van deel 1 en 2 bedraagt €675.000,- k.k.

3. Apart van voornoemde woning en bedrijfsruimte wordt De Zompe 10 – 16 aangeboden. Bestaande uit de aan de bedrijfshal aangebouwde vier bedrijfsunits. Deze ruimtes hebben alle vier dezelfde afmetingen: begane grond circa 90m2 (7.50 x 12.50 meter) + circa 47m2 entresolvloer (7.50 x 6.25 meter). De aangeboden units zijn deels verhuurd.
Vraagprijs voor de vier bedrijfsunits, in gecombineerde aankoop met de woning en de loods vermeld onder 1. en 2. bedraagt €275.000,- k.k.

N.B. De bedrijfsunits worden op voorhand niet apart van de woning en bedrijfsloods verkocht.

Kadastrale gegevens:
Woning
Gemeente Veere
Sectie G
Nummer 2442
Groot: 1.180m2
Cultuur: Wonen Erf – tuin.

Bedrijfshal
Gemeente Veere
Sectie G
Nummer 2441
Groot: 1.610m2
Cultuur: Bedrijvigheid (industrie) Terrein (industrie).

Tevens betrokken in een mandelig perceel (de uitweg naast de bedrijfsunits)

Gemeente Veere
Sectie G
Nummer 1609
Groot: 556m2
Cultuur: Wegen

Bestemming
Conform het geldende bestemmingsplan is de bestemming voor de locatie ‘Bedrijf’ met voor de woning de aantekening van ‘Bedrijfswoning’.

Beschrijving:

Woning
De woning betreft een heerlijk royale woning met voor een ondernemer en gezin een ideale combinatie van wonen en werken. Zowel in als rondom de woning is voldoende ruimte voor beiden! Zo heeft de woning een royaal begane grondvloeroppervlak en een zevental slaapkamers. De tuin meet circa 35 meter diep en 20 meter breed. Is voorzien van gazon en veel groen en heerlijke plekjes om te zitten. In de tuin is een fijn prieel aanwezig en een praktische open schuur voor berging van tuingereedschap en fietsen.

Indeling:
Entree via de royale hal met trapopgang. Vanuit de hal is een aparte werkkamer / kantoor bereikbaar. Ideaal als kantoor / administratieruimte danwel om klanten thuis te ontvangen. Tevens verbindt de hal de leefruimte die bestaat uit een royale woonkeuken en woonkamer en suite. Deze keuken, eetgedeelte en zithoek zijn met elkaar verbonden maar toch ieder weer aparte ruimtes. De zithoek meet circa 4.00 x 5.10m en heeft een sfeervolle uitstraling met mooie raampartijen die voor lichtinval zorgen, de openslaande deuren naar de keuken en de houten vloer.

De woonkeuken bestaat dus uit een eetgedeelte van circa 5.50 x 6.00 wat een schuifpui heeft naar de tuin toe. Én de daadwerkelijke keuken die bestaat uit een kookgedeelte met zes pits gaskookplaat, voorzien van afzuiging en een ruime oven, koelkast en vrieskast. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met achterdeur, witgoedaansluitingen, CV opstelling en het toilet.

Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig, dit alles naast de ruime overloop en de badkamer die beschikt over een aparte douche, wastafel en het tweede toilet. De circa afmetingen van de slaapkamer zijn (gemeten over 1.50 hoogtelijn):
Slaapkamer 1: 4.20 x 3.10m
Slaapkamer 2: 3.05 x 3.10m
Slaapkamer 3: 4.55 x 3.10m (ouderslaapkamer voorzien van vaste kasten)
Slaapkamer 4: 4.65 x 1.80m

Door middel van een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier zijn via de overloop met vaste bergkasten nog twee extra slaapkamer aanwezig. Deze slaapkamers hebben de volgende circa maten:

Slaapkamer 5: 4.55 x 2.00m
Slaapkamer 6: 4.55 x 2.00m

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is vanaf de oplevering ervan in gebruik als timmerloods voor woningbouw. De loods is volledig ingesteld op een aannemingsbedrijf waarbij alle daarvoor benodigde machines en opslagcapaciteit voor materiaal en bewerking aanwezig zijn. De bedrijfshal wordt ‘leeg en ontruimd’ aangeboden. De bedrijfshal wordt ontsloten door een loopdeur aan voor- en achterzijde en door de overheaddeur aan de voorzijde. De doorrijhoogte is circa 4.00 meter. De vrije hoogte in de hal is circa 4.50 meter oplopend tot circa 6.00.

Aanwezige voorzieningen:
- Uitgebreide groepenkast onder meer voorzien van krachtstroom
- Verlichtingsarmaturen (tl).
- Aansluitingen voor machines, afzuiging.
- Betonvloer, houten entresolvloer.
- Toilet.

Bedrijfsunits:
- Aansluiting met krachtstroom.
- Verlichting.
- Entresolvloer.
- Overheaddeur en aparte loopdeur.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Oplevering
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Algemeen
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
563 m²
Bedrijfshal oppervlak
563 m²
Vrije hoogte
40 m
Perceel
3.346 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 210 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Verspreide huizen Serooskerke, Serooskerke (Gem. Veere)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Zompe 6-16

€ 675.000 k.k.