Kade 2 8855 HZ Sexbierum

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Wilt u wonen en werken combineren? Dan is dit de ideale woning met aangebouwde showroom/bedrijfsruimte gelegen aan doorgaande weg in het dorp Sexbierum.

Woning
De woning is goed onderhouden en bestaat uit een woonoppervlak van maar liefst 220 m². Het is voorheen in gebruik geweest als kleuterschool, hierdoor is alles gelijkvloers (levensloopbestendig) en is er veel lichtinval. Het geheel is functioneel ingericht en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en centrale verwarming middels HR combiketel (bouwjaar 2009). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een beschut terras waar je heerlijk kunt vertoeven en aan de achterzijde is een ruime achtertuin.

Globale indeling:
Entree, vestibule, gang, wasruimte, garderobe en kantoor/slaapkamer, toilet, voorraadkast, doucheruimte met wastafelmeubel, badkamer voorzien van ligbad, toilet en vaste wastafel, 4 slaapkamers (totaal 5 slaapkamers). Via de gang naar de keuken/woonkamer, keukenopstelling is voorzien van ingebouwde vaatwasser, gaskookplaat met oven, en dubbele spoelbak. Via de keuken naar de bijkeuken met achterdeur en doorgang naar de showroom. De showroom beschikt eveneens over een eigen entree/ingang.

Showroom/Bedrijfsruimte
De showroom is aangebouwd en vanuit het woonhuis te bereiken en heeft een oppervlakte van circa 240 m². De showroom wordt thans gebruikt als showroom voor auto’s maar kan eveneens dienst doen als ruimte voor andere activiteiten. De showroom is o.a. voorzien van een epoxy grindvloer, systeemplafond (deels), verlichtingsarmaturen, toiletvoorziening, centrale verwarming middels HR combiketel (bouwjaar 1991) en 2 kantoorruimten.

Oppervlakte
- woning: circa 220 m²
- bedrijfsruimte/showroom: circa 240 m²

Richtprijs
€ 395.000,00 kosten koper

------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPTIONEEL - BEDRIJFSPAND
Aan de achterzijde ligt een bedrijfspand met een oppervlakte van circa 200 m².
Het pand is opgedeeld in 2 ruimten, te weten een autowasplaats en een bedrijfsruimte/opslagruimte. Het is voorzien van 4 overheaddeuren en kan eventueel opgedeeld worden in meerdere compartimenten. Het is ook bespreekbaar om alleen de rechterhelft van deze bedrijfsruimte bij te kopen. Nadere informatie hierover is op te vragen bij de makelaar.

Er zal bij verkoop een kadastrale splitsing plaatsvinden waardoor de toegang tot dit perceel op eigen terrein komt te liggen. Een situatieschets vindt u achteraan de foto's en in de brochure.

Richtprijs: € 545.000,00 kosten koper

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPTIONEEL - WONING MET TANKSTATION EN BEDRIJFSRUIMTEN
Naast het pand ligt een vrijstaande woning met bedrijfsruimten erachter en het tankstation ernaast. Het is ook mogelijk om het geheel aan Kade 2, 4 en 6 ineens te kopen.

Het betreft hier een vrijstaande bedrijfswoning met daarachter bedrijfsruimte wat in gebruik is als autowerkplaats met shop/kantoor, magazijnruimte en verhard buitenterrein. Aan de voorzijde van het perceel is tussen de twee bedrijfswoningen een tankstation gesitueerd (operationeel).

Het totale perceel beslaat zo'n 3.420 m². Een situatieschets vindt u achteraan de foto's en in de brochure.

Koopsom: nader overeen te komen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestemming
De grond is bestemd voor een bedrijfswoning met lichte bedrijvigheid (categorie 1 en 2).

Ligging
Sexbierum is een dorp met circa 1.700 inwoners en heeft goede voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, een basisschool en diverse sportverenigingen.

OVERIGE KOOPVOORWAARDEN
Aanvaarding: in overleg
Waarborgsom: 10% van de koopsom, door koper te voldoen aan de notaris
Notaris: keuze is aan koper
Koopovereenkomst: NVM model voor bedrijfsonroerend goed

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa of Thomas van Balen, 0513 - 644 355 of 058 - 2040 000 stuur een e-mail naar .nl.

DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
252 m² (in units vanaf 240 m²)
Bedrijfshal oppervlak
240 m²
Kantoor oppervlak
12 m²
Perceel
2.954 m² (in units vanaf 240 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 220 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kade 2

€ 395.000 k.k.