• Verkocht / verhuurd onder voorbehoud

Huls 46 6369 EX Simpelveld

€ 1.950 /mnd € 289.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP | TE HUUR
€289.000,- k.k. | €1.950,- per maand
ca. 567 m²

Algemeen
De ruime (bedrijfs)woning met bijbehorende bedrijfs-/horeca-/opslagruimte meet in totaal maar liefst circa 567 m² en biedt talrijke mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Het geheel heeft onder meerbeschikking over een café, grote zaal, moderne toiletvoorzieningen, keukenruimte, vier opslagruimten,
dubbele garage met laad-/losmogelijkheden aan de achterzijde. Gezien de royale oppervlakte en courant ingedeelde ruimten kunt u hier alle kanten op qua invulling en gebruik en zijn de exploitatievormen talloos te noemen. De woonruimte bestaat uit woonkamer, keuken, badkamer en 3 ruime slaapkamers, waarbij
uitbreiding op de begane grond mogelijk is.

Voorzieningen

Multifunctionele ruimte
De algehele cosmetische afwerking is keurig en modern. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van vloer- wand- en plafondafwerking inclusief verlichtingsarmaturen, toiletgroepen, elektrische rolluiken, dubbele garage, verwarming / verkoeling en koel/taptechniek. Daarbij bevindt zich dit woonobject in de gemeente Simpelveld dat in een toeristisch gebied ligt met uitstekende verbindingen tussen Maastricht, Aken en Heerlen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 289.000,- k.k.

Bouwjaar
1905

Opleveringsniveau
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Energielabel
Zal nog worden aangevraagd bij verkoop /
verhuur.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed
inzicht te verkijgen over de staat van het object.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens hetstandaardmodel van de NVM.

Huurvoorwaarden
- Huurprijs € 1.950,- per maand, excl. btw;
- Huurtermijn 5 jaar;
- Waarborgsom 3 maanden bruto betalingsverplichting;
- Vraag naar de overige voorwaarden;

Indeling

Woonruimte
De woonruimte voorziet in een grote woonkamer (8m bij 5,5m) en 3 ruime slaapkamers (8m x 4,5m), (5,3m x 4,5m), en (4,5m x 4,5m) en een ruime zolder van (16m x 8m). Daarnaast is er een keuken en badkamer en extra werkruimte (8m x 3,2m) op de begane grond.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte bestaat uit een grote zaal (ca. 230 m²) die op diverse manieren ingevuld kan worden, daarnaast 3 aparte ruimtes (3,7m x 3m), (3m x 2m), (4,5m x 4,3m). Als laatste is er een dubbele garage (8m x 5,8m) gelegen aan de achterzijde van het pand waar op eigen terrein gelaad en gelost kan worden.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid voorhanden. Tevens is er ruimte voor meerdere auto's op eigen terrein.

Ligging & bereikbaarheid

Ligging
Het object is gesitueerd in de gemeente Simpelveld aan de doorgaande weg. De gemeente Simpelveld is gelegen in een toeristisch gebied met uitstekende verbindingen tussen Maastricht, Aken en Heerlen. De gemeente wordt gekenmerkt door een groene heuvelachtige omgeving en is volop in ontwikkeling.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Simpelveld is gunstig. Zo is de verbinding dankzij de A76, N281, A4 Duitsland en N300 richting onder andere Parkstad, Maastricht, Aken en Eindhoven uitstekend te noemen. Gezien de ligging tegen de Duitse grens trekt de Simpelveld dan ook veel clientèle uit Duitsland.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Buitengebied 2016', vastgesteld op 16 augustus 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Horeca'. U dient zelf bij de gemeente Simpelveld te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 289.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.950 per maand
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 295.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht of verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten

Oppervlakte
567 m²
Bedrijfshal oppervlak
567 m²
Perceel
588 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Huls 46

€ 1.950 /mnd € 289.000 k.k.