't Buske 7 5845 GC Sint Anthonis

€ 5.500 /mnd

Omschrijving

TE HUUR! Modern en hoogwaardig gebouwde bedrijfsruimte met kantoor, bedrijfswoning en een riant perceel. Gelegen op het groene bedrijventerrein "het Kempke" aan de rand van het dorp. Het bedrijventerrein is goed ontsloten, ligt op ongeveer 7 autominuten van de A-73 Nijmegen-Venlo-Duitsland en enkele autominuten van de N272 richting Eindhoven. Het object beschikt een hoogwaardig afwerkingsniveau en wordt ''turn-key'' opgeleverd.

In overleg met huurder en verhuurder is het mogelijk om het object te splitsen, hierdoor is deelverhuur eventueel mogelijk.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte : ca. 998 m²
Kantoor : ca. 156 m²
Bedrijfswoning : ca. 156 m²

INDELING
U treedt binnen in de ruim opgezette ontvangsthal met aangrenzend twee kantoorruimtes en een afgesloten tussenportaal. Via het tussenportaal gaat u naar de kantine, twee extra kantoor / werkruimtes, toiletgroep, douche, berging en de bedrijfsruimte. Het geheel is voorzien van plavuizen vloeren, stucwerk en een fraai systeemplafond met verlichting.

De bedrijfsruimte is ruim van opzet en mogelijk op te splitsen in 2 units. De hal is voorzien van 2 lichtstraten en drie overheaddeuren, hierdoor heeft u veel lichtinval en veel werkruimten om bijvoorbeeld vrachten te laden.

Op de eerste verdieping vindt u de bedrijfswoning. De bedrijfswoning beschikt over maar liefst drie slaapkamers, een ruim opgezette badkamer met zowel een ligbad als inloopdouche en twee wastafels . De lichte leefruimte is onderverdeeld in de woonkamer en open keuken met aangrenzend een riant balkon. Naast de bedrijfswoning is op de eerste verdieping een separate extra ruimte die te bereiken is zowel vanuit de bedrijfshal als vanuit de bedrijfswoning.

SINT ANTHONIS
Sint Anthonis is een gezellig dorp met het centrale dorpsplein "de Brink". Het centrum is voorzien van alle dagelijkse voorzieningen. In de nabijheid kan er gewandeld worden in de Staatsbossen wat zich kenmerkt als afwisselend landschap met bos, stuifduinen en heide. Door de ligging in een landelijke omgeving is het heerlijk rustig wonen en met de aanwezigheid van goede verbindingswegen in de nabijheid van snelweg A73 en A77.

BESTEMMING
Het te huren object is gelegen in het bestemmingsplan ''Sint Anthonis'', onherroepelijk (vastgesteld 2013-06-18). Het object heeft de enkelbestemming ''Bedrijventerrein - Het Kempke'' . De voor ''Bedrijventerrein - het Kempke'' aangegeven gronden zijn bestemd voor:

- Bedrijven in de categorieën 1 en 2 van bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten.
- detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit in goederen die ter plaatse worden vervaardigd en/of verwerkt dan wel
verkoop die inherent is aan het toegelaten bedrijf;
- kantoren uitsluitend ten dienste van op hetzelfde perceel gevestigde bedrijf.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.500 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
1.151 m² (in units vanaf 500 m²)
Bedrijfshal oppervlak
998 m²
Kantoor oppervlak
153 m²
Perceel
1.941 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie en te openen ramen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 156 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

't Buske 7

€ 5.500 /mnd