Kopenhagenstraat 75 6135 LL Sittard

€ 299.500 k.k.

Omschrijving

Perfect geoutilleerde bedrijfsunit gelegen op bedrijvenstad Fortuna bestaande uit ca. 600m2 BVO bedrijfsruimte met kantoor alsmede 3 eigen parkeerplaatsen en een zeer compleet en verzorgd opleveringsniveau. Ideaal voor kantoor met opslag, werkplaats en of handelsruimte.

LOCATIE:
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic en wereldrestaurant Kodo.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan,
Door de perfecte ligging van het bedrijventerrein tussen de rondwegen/A2 en het stadsdeel Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenstad Fortuna bereikt u in 5-10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Sittard ligt op loopafstand.

OMSCHRIJVING GEBOUW
Deze compleet afgewerkte bedrijfsunit werd gebouwd in 2009 en is in een prima staat en voorzien van vele extra opties. Hij werd gebouwd in twee bouwlagen, begane grond 202m² met een voorpui / entree, alsmede een achterzijde entree met overheaddeur.
Op de begane grond bevinden zich o.a. een entree, een werk/opslagruimte, een berging, kantoorruimte met separate spreekkamer, een dubbel toilet en een kitchenette. Op de verdieping ca. 100m², o.a. een open werkruimte alsmede extra opslagruimte. Door de lichtstraat in het dak en de ramen is er veel natuurlijk daglicht en daarmee een prettige werkomgeving. Aan de achterzijde een overheadpoort met loopdeur, alsmede op eigen terrein de mogelijkheid tot parkeren.

BOUWKUNDIG/AFWERKING
De gevels zijn uit beton en kalkzandsteen, en goed geïsoleerd, aluminium puien en ramen met dubbele beglazing, betonnen gevlinderde vloer begane grond en een houten verdiepingsvloer, met een vaste trap naar de verdieping. Verder is de unit voorzien van o.a.
- een alarminstallatie
- een CV-installatie
- heather tbv de bedrijfsruimte
- airco in de kantoren
- meterkast met krachtstroom
Verkoper zal de unit voor de levering nog voorzien van nieuwe led-verlichting alsmede nieuwe lichtstraten.
Alle installaties worden voor de verkoop nog geserviced / onderhoudsbeurt.

VOORBEHOUD:
Mogelijke aankooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.

koopprijzen
Koopprijs € 299.500 K.K. excl. BTW

Vraag vrijblijvend naar de verdere mogelijkheden en voorwaarden of een bezichtiging via 046-4438555.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m² (in units vanaf 300 m²)
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Terrein oppervlak
45 m²
Kantoor oppervlak
40 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
9 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
279 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kopenhagenstraat 75

€ 299.500 k.k.