Economiestraat 61 6135 KV Sittard

€ 1.500 /mnd Prijs op aanvraag

Omschrijving

DEELHUUR BESPREEKBAAR; v.a. € 1.500,- per maand

Algemeen:
Representatief bedrijfspand gelegen op Handelsterrein Bergerweg te Sittard. Het object is onder moderne architectuur gerealiseerd, goed geïsoleerd en keurig afgewerkt. Op het Handelsterrein zijn o.a. gevestigd Yellow Works, Bo-Rent Autoverhuur, Profilplast International, Destil Netherlands.

Locatie:
Het complex is centraal gelegen op Handelsterrein Bergerweg. Het terrein is ca. 52 hectare groot en kent 148 ondernemingen waar 3.534 arbeidsplaatsen worden vervuld. Het is het oudste bedrijventerrein van Sittard, opgericht in 1962. Het bedrijventerrein ligt aan de westkant van Sittard, ten noorden van de gelijknamige Bergerweg, een van de belangrijkste invalswegen van de stad. Deze Bergerweg sluit in het verlengde aan op de N294 richting de A2 bij Urmond en de N276 van Brunssum naar Sint Joost. Het is een gemengd bedrijventerrein (bedrijven en kleinschalige kantoren) met ondernemingen die voornamelijk actief zijn in de detailhandel en die gericht zijn op de lokale omgeving. Er zijn ook bedrijfswoningen aanwezig. Langs de Bergerweg bevindt zich een autoboulevard met garagebedrijven en showrooms. In de directe omgeving bevinden zich o.a. bedrijvenstad Fortuna, industrieterrein Sittard-Noord en industrieterrein Chemelot.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich:
2 kantoorruimtes (ingericht als receptie ca. 22 m2 en kantine ca. 17 m2), 2 werkplaatsen van resp. ca. 78 m2 en, ca. 28 m2, 2 bergingen (ca. 4,5m2 en een trapkast van ca. 4m2 ), een techniekruimte en een gescheiden toiletgroep.
De hoogte van de werkplaats varieert, waarbij ca. 39 m2 een hoogte heeft van ca. 5,5 m en de overige ruimte ca. 2,9 m hoog is.

Op de verdieping bevinden zich:
4 kantoorruimtes resp. groot ca. 33 m2, ca. 23 m2, ca. 29 m2 en ca. 20 m2, een archiefruimte van ca. 11 m2 en een gescheiden toiletgroep.

Aan de voorzijde van het pand is een ruim, beklinkerd terrein gelegen ter grootte van ca. 1.700 m2.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.
De kantoorruimten zijn instapklaar en voorzien van o.a. krachtstroom, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning, inbraakalarm, brandmeldalarm, netwerkvoorbereidingen, paneelradiatoren en centrale verwarming. De bedrijfshal is voorzien van een tweetal overheadpoorten, omheind terrein. Buiten autowasplaats. Verder beschikt de hal over daglichttoetreding en het buitenterrein biedt ruimte aan ca. 50 personenauto’s.

Bestemming:
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Handelsterrein Bergerweg', vastgesteld op 15 december 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Het geheel kent de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Sittard
Sectie: T
Perceel: 1879
Kadastrale grootte: 19 are, 45 ca.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris:
Ter keuze van de koper.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Aanvaarding:
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 1.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 33.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m² (in units vanaf 84 m²)
Bedrijfshal oppervlak
380 m²
Perceel
1.945 m² (in units vanaf 84 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Economiestraat 61

€ 1.500 /mnd Prijs op aanvraag