Handelsstraat 35 6135 KK Sittard

€ 60 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Aangeboden worden 2 bedrijfshallen, respectievelijk circa 372 m2 en circa 488 m2 groot, gesitueerd op bedrijventerrein “Handelscentrum Bergerweg”. De betreffende bedrijfshallen zijn zowel gezamenlijk, als separaat te huur en hebben een gedeelde oprit met PostNL en Haffkamp Campers.

Locatie:
Handelscentrum Bergerweg is een bedrijventerrein van 60 ha voor o.a. (grootschalige) detailhandel. Hier vindt u productiebedrijven, dienstverlening en handelsfirma’s. Gelegen aan de westkant van Sittard, tussen de Hasseltsebaan (verbindingsroute met Roermond) en de Bergerweg (verbindingsroute met de A2).

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is gelegen aan de westkant van Sittard, op relatief geringe afstand van het centrum van Sittard. Er is een uitstekende verbinding naar de N276 en daarmee ook de A2 naar Maastricht-Roermond-Eindhoven-Aken. Het NS-station is in de buurt alsook overige busverbindingen.

Indeling:
Bedrijfshal 1 (ca. 372 m2)
Het betreft hier een bedrijfsruimte, staalconstructie met sandwich-panelen, plat dak en een drietal schuifpoorten. De breedte van de hal is circa 12 meter, de diepte bedraagt circa 31 meter en de vrije hoogte is circa 4,7 meter. De vloerafwerking is beton. Verder is de hal voorzien van krachtstroom en een gasheater. De hal is geschikt voor opslag / stalling. Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig.

Bedrijfshal 2 (ca. 488 m2)
Het betreft hier een bedrijfsruimte, staalconstructie met sandwich-panelen, zadeldak met lichtstraten en één grote sectionaal poort. De breedte van de hal is circa 20,35 meter, de diepte bedraagt circa 24 meter en de vrije hoogte varieert van circa 4,5 meter tot circa 5,4 meter. De hal is geschikt voor opslag / stalling. Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig.

Opleveringsniveau:
Leeg en ontruimd, in de huidige staat, met onder andere:
• Lichtstraten
• Sectionaal poort (bedrijfshal 2)
• Rolpoort (bedrijfshal 1)
• Betonvloer
• Tussenmeters elektra, water en gas

Bestemming:
Ten aanzien van de locatie geeft het bestemmingsplan aan: bedrijf met daaraan gekoppeld een bedrijfswoning. In het bijzonder: bedrijven in de categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten. Voor specifieke kenmerken wordt verwezen naar
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
Hal 1 (ca. 372 m2): € 1.860,- per maand, excl. BTW.
Hal 2 (ca. 488 m2): € 2.440,- per maand, excl. BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Bijzonderheden:
Het opleveringsniveau van de bedrijfshallen is met de eigenaar bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten

Oppervlakte
860 m² (in units vanaf 372 m²)
Bedrijfshal oppervlak
860 m²
Perceel
3.387 m² (in units vanaf 372 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsstraat 35

€ 60 /m²/jaar