Economiestraat 8 6135 KV Sittard

€ 2.995 /mnd € 699.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Hoeklocatie - half vrijstaand representatief bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 675 m² bedrijfsruimte, ca. 760 m² kantoorruimte en ca. 300 m² achtergelegen bestraat en omheind buitenterrein met 17 parkeerplaatsen aan de voorzijde gelegen.

BIJZONDERHEDEN
Wij bieden het gehele pand aan voor verkoop. De bedrijfsruimte is in zijn totaliteit verhuurd tot en met 31 maart 2024 en ca. 760 m² kantoorruimte is te huur.

LOKATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht n graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citroën, Peugeot welling, Würth, Kwik Fit.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE (VERHUURD)
De bedrijfsruimte is ca. 650 m² en heeft een verdiepingsvloer van ca. 25 m². De begane grond is o.a. v.v. een gevlinderde betonvloer, een overheadpoort (4,5m x 4,5m), twee gasheaters, tl-verlichting en enkele brandhaspels. De verdiepingsvloer is ten behoeve van opslag. De totale oppervlakte bedraagt ca. 675 m².

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is verdeeld over drie verdiepingen. de eerste en tweede verdieping zijn symmetrisch en hebben samen een oppervlakte van ca. 590 m². De derde verdieping is iets kleiner ca. 170 m². Het totaaloppervlakte van het gehele pand is ca. 760 m². De kantoorruimten zijn v.v. ruime raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Iedere verdieping is uitgerust met een kitchenette en eigen toiletgroepen.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
• Vloerbedekking
• Brandhaspels, brandblussers
• Airco-units
• Kabelgoten, stopcontacten en internetaansluitingen
• Brandhaspels, brandblussers
• Systeemplafonds met inbouwverlichting
• Lamellen
• Alarminstallatie

BUITENTERREIN
Ca. 300 m² verhard en omheind buitenterrein.

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een afsluitbare poort aan de zijkant van het pand met ca. 20 parkeerplekken op eigen omheind, beklinkerd terrein. Verder zijn er voor het pand nog ca. 17 parkeerplaatsen en is er de mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 699.000 kosten koper
Huurprijs
€ 2.995 per maand
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Oorspronkelijke huurprijs
€ 7.200 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
1.435 m² (in units vanaf 675 m²)
Bedrijfshal oppervlak
675 m²
Kantoor oppervlak
760 m²
Vrije hoogte
6,6 m
Perceel
1.987 m² (in units vanaf 675 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, betonvloer, overheaddeuren, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Economiestraat 8

€ 2.995 /mnd € 699.000 k.k.