Economiestraat 1 6135 KV Sittard

€ 3.695 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Industrieterrein Bergerweg – Aan de Hasseltsebaan gelegen bedrijfsobject, bestaande uit ca. 388 m² showroom en ca. 346 m² bedrijfsruimte met 2 overheadpoorten en naastgelegen parkeerterrein t.b.v. bezoekersparkeren.

LOKATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht n graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citroën, Peugeot welling, Würth, Kwik Fit.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor deze winkelruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoen. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE - BEGANE GROND
De bedrijfsruimte met aparte toegangsdeur (vrije hoogte bedraagt 6,48 m) is voorzien van een overheadpoort (3,5 m breed x 4 m hoog) en heeft een totaaloppervlakte van ca. 346 m² groot en bestaat uit de bedrijfsruimte, een afgesloten wasruimte van 25 m² met separate overheadpoort (3,5 m breed x 4 m hoog) met put en ca 17 m² overige ruimte waarin de kitchenette, patchkast, kantoor en toiletten zijn gesitueerd. Vanuit de bedrijfsruimte is toegang tot de showroom via een elektrische schuifdeur.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
• Tegelvloer
• Lichtstraat
• Brandhaspels, brandblussers
• Meterkast G/W/E
• Twee heaters
• Alarm

BEGANE GROND - SHOWROOM
De showroom (vrije hoogte bedraagt 6,80 m) heeft een totaaloppervlakte van ca. 388 m². De showroom bevat ruime raampartijen en is voorzien van entree met glazen schuifpui, tegelvloer, vluchtdeur en twee heaters.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
• Tegelvloer
• Ruime raampartijen
• Brandhaspels, brandblussers
• Twee heaters

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een elektrisch afsluitbare poort aan de zijkant en achterzijde van het pand met 20 parkeerplekken op eigen omheind, beklinkerd terrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.695 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
734 m²
Bedrijfshal oppervlak
734 m²
Vrije hoogte
6,8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
1.780 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Economiestraat 1

€ 3.695 /mnd