Parijsboulevard 205 6135 LJ Sittard

€ 2.795 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Op een zichtlocatie gelegen representatief bedrijfsobject, ca. 190 m² instapklare showroom met ca. 95 m² bedrijfsruimte en een verdiepingsvloer van ca. 150 m² t.b.v. opslag. Het pand heeft beschikking over 4 eigen parkeerplaatsen op overdekt en beklinkerd terrein.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

SHOWROOM
De showroom (ca. 190 m²) heeft vanwege de hoeklocatie veel lichtinval en geeft de ruimte een prettige uitstraling. De ruimte is uitgerust met een heater en 1 overheadpoort (3,3m x 3,3m). Achtergelegen in de showroom is de keuken (uitgerust met oven, koelkast en vaatwasser) en toiletruimte welke netjes zijn weggewerkt. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de bedrijfsruimte alsmede de verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte (ca. 95 m²) is uitgerust met 2 overheadpoorten (3,1m x 3,3m) en o.a. krachtstroom. De ruimte heeft een vrije hoogte van 5,70 meter. De verdiepingsvloer (ca. 150 m²) is verdeeld in een open ruimte boven de showroom (ca. 100 m²) en een gesloten ruimte (ca. 50 m²). Deze ruimtes zijn in gebruik t.b.v. opslag.

PARKEERVOORZIENING
4 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd en overdekt terrein aan de zijzijde van het object. Tevens is er op loopafstand een gratis parkeermogelijkheid bij het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.795 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
435 m²
Bedrijfshal oppervlak
435 m²
Vrije hoogte
5,7 m
Perceel
487 m² (in units vanaf 435 m²)

Indeling

Voorzieningen
Toilet, heater, betonvloer, krachtstroom en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Parijsboulevard 205

€ 2.795 /mnd