Dr. Nolenslaan 114 a 6136 GV Sittard

€ 3.250 /mnd

Omschrijving

Op een perfecte zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 852 m² showroom / bedrijfsruimte. Deze locatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde en er is de mogelijkheid om buitenopslag aan de achterzijde te hebben.

OBJECT
Het object is gemaakt van een staalconstructie met gevels die bestaan ter plaatse van de hoogbouw uit geïsoleerde metalen profielplaten en ter plaatse van laagbouw zijn de gevels opgetrokken uit metselwerk. Aan de voorzijde is het gebouw voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing en een automatische schuifdeur.

LOCATIE
Zichtlocatie gelegen op industrieterrein 'Sittard Noord'. Op korte afstand gelegen tot het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Het pand heeft tevens de functieaanduiding dat het is toegestaan dat bedrijven tot en met milieucategorie 4.1 zich hier mogen vestigen. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend. De op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 852 m² bedrijfsruimte met ca. 32 m² kantoorruimte / kantine. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de overheadpoort (4,0 m x 4,5 m). Met een frontbreedte van ca. 13,5 meter heeft het pand voldoende etalageruimte zowel als lichtinval.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN
- eigen gas/water/elektra aansluitingen;
- alarminstalatie;
- cv-installatie;
- kabelgoten met data aansluitingen.
- brandmeldinstallatie

OPLEVERINGSNIVEAU
- tl verlichting
- gladde betonvloer
- brandhaspels
- radiatoren
- systeemplafonds
- kitchenette
- koelkast
- vaatwasser
- overheadpoort (afmeting 4,0 m x 4,5 m)
- luchtbehandeling

BUITENTERREIN
Het geheel betegelde terrein is afsluitbaar met een handmatige schuifpoort. Aan de voorzijde is het terrein in gebruik t.b.v. parkeren en aan de achterzijde kan het worden gebruikt voor opslag.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeergelegenheid direct voor de hoofdingang en op het achterterrein.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.995 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.484 m² (in units vanaf 852 m²)
Bedrijfshal oppervlak
852 m²
Kantoor oppervlak
632 m²
Perceel
2.294 m² (in units vanaf 852 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 5000 m of meer, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. Nolenslaan 114 a

€ 3.250 /mnd