Milieuparkweg 13 6136 KP Sittard

Huurprijs op aanvraag € 875.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein "Sittard Noord" gelegen bedrijfsobject bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoren. Het totale bedrijfsoppervlak is ca. 2.760 m² op een riant perceel van 2.300 m². Er zijn zowel voor, naast en achter het object parkeerplaatsen op het eigen terrein.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEGANE GROND
Via de voorzijde van het pand is toegang tot de verkoopruimte/showroom (ca. 660 m²) met een vrije hoogte ca. 3,60 m. Er is ook een zij-ingang v.v. ontvangstruimte (ca. 25 m²) met baliefunctie, toilet en kantoor (ca. 33 m²). Vanuit de verkoopruimte zowel als via het achterterrein is de bedrijfsruimte/opslag bereikbaar. De bedrijfsruimte (ca. 370 m²) is v.v. 3 overheadpoorten (3,30 m x 4,00 m) en een goederenlift (2,53 m diep x 1,65 m breed) welke tot de tweede verdieping gaat. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is 3,60 m.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is verdeeld in ca. 770 m² verkoopruimte en ca. 345 m² bedrijfsruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping vinden we 9 kantoorruimtes variërend van ca. 10 m² tot 35 m². Verder zijn er op deze verdieping nog een kantine (ca. 60 m²) en magazijn (ca. 125 m²).

OPLEVERNIVEAU
- goederenlift met bereik tot alle verdiepingen;
- dubbel trappenhuis;
- verdiepingsvloeren zijn betonnendek;
- lichtkoepels;
- vloerbedekking;
- airco;
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- geheel v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- brandalarm/brandmeldcentrale/brandhaspels;
- krachtstroom;
- databekabeling en kabelgoten;
- geïsoleerde aluminium gevelplaten;
- gas heaters t.b.v. verkoopruimte en magazijn;
- CV t.b.v. kantoorruimte evenals airco.

BUITENTERREIN
Het pand beschikt over ca. 525 m² omheind en verhard buitenterrein welke toegankelijk is via de overheadpoorten of de elektrische schuifpoort.

PARKEERVOORZIENING
8 parkeerplaatsen gelegen op eigen verhard terrein aan de voorkant van het pand. Aan de zijkant zijn nogmaals 13 parkeerplaatsen en tevens is er de mogelijkheid om op achterterrein te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 875.000 kosten koper
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
2.707 m² (in units vanaf 2.360 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.360 m²
Terrein oppervlak
525 m²
Kantoor oppervlak
347 m²
Vrije hoogte
3,6 m
Perceel
2.300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Heater, overheaddeuren, airconditioning, te openen ramen en liften

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 3000 m tot 4000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
21 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Milieuparkweg 13

Huurprijs op aanvraag € 875.000 k.k.