Parijsboulevard 325 6135 LJ Sittard

€ 5.500 /mnd € 775.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Representatief bedrijfsobject verdeeld in ca. 190 m² instapklare kantoorruimte en ca. 965 m² bedrijfsruimte. Het pand heeft aan de achterzijde beschikking over 5 parkeerplaatsen en een loading dock op het beklinkerd buitenterrein.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

KANTOOR/- EN BEDRIJFSRUIMTE
Entree met meerdere aangrenzende kantoorruimtes v.v. een nette tegelvloer, veel natuurlicht en airco's. De kantoorruimtes zijn gevestigd op de begane grond en eerste verdieping, beide hebben toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is globaal verdeeld in 4 grote ruimtes. De productieruimte, opslag begane grond, opslag eerste verdieping en de laad/los ruimte. De loods heeft een vrije hoogte van 6,50 meter en vanaf de betonnen verdiepingsvloer is een vrije hoogte van 3,10 meter. De reling op de verdiepingsvloer is makkelijk verwijderbaar, waardoor deze ruimte ideaal gebruikt kan worden voor het opslaan van goederen. De achterzijde van het pand is uitgerust met 2 overheadpoorten (waarvan 1 loading dock) en een nooduitgang. De overheadpoort met de loading dock heeft een grootte van 4,0 m x 4,5 m en de naastgelegen poort heeft een formaat van 3,0 m x 3,2 m. Het pand beschikt over voldoende toiletruimtes en keuken units.

PARKEERVOORZIENING
5 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd achterzijde van het object. Tevens is er op loopafstand een gratis parkeermogelijkheid bij het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Huurprijs
€ 5.500 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
1.155 m² (in units vanaf 965 m²)
Bedrijfshal oppervlak
965 m²
Kantoor oppervlak
190 m²
Vrije hoogte
6,5 m
Perceel
985 m² (in units vanaf 965 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, overheaddeuren, loading docks, lichtstraten en airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Parijsboulevard 325

€ 5.500 /mnd € 775.000 k.k.