Dr. Nolenslaan 136 6136 GV Sittard

€ 9.995 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Representatieve locatie op industrieterrein ‘Sittard Noord’, dit bedrijfsobject (bouwjaar 1991, renovatie in 2001) bevat ca. 900 m² kantoorruimte, ca. 1.500 m² bedrijfsruimte en omheind en afsluitbaar buitenterrein. De entree van de beschikbare ruimte is aan de zijzijde van het pand. De entree is gemakkelijk te openen d.m.v. het intercomsysteem dat te bedienen is vanuit de kantoorruimte. Zowel de kantoorruimte almede de bedrijfsruimte zijn voorzien van airco, welke via warmtepompen ook doet verwarmen.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een enkele autominuten van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het vigerend bestemmingsplan is Industrieterrein Noord, Sittard. Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1 voor de aangewezen gronden. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping bestaat uit ca. 1.100 m² laagbouw en ca. 400 m² hoogbouw. De hoogbouw beschikt over o.a. een overheadpoort en kraanbaan op ca. 5,50 meter hoog. De bedrijfsruimte is verder v.v. een goederenlift (max 1.000 kg), , betonvloer, heaters, tl-verlichting en krachtstroom. Aansluitend aan de bedrijfsruimte bevindt zich de kantine.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte bestaat uit meerdere ruimtes variërend van 25 m² tot 50 m² met uitzondering van de kantoortuin (ca. 260 m²) en de vergaderruimte (ca. 110 m²). Op de begane grond liggen 2 kantoorruimtes met uitzicht op de bedrijfsruimte en de kantine. De resterende kantoorruimtes, kantoortuin en vergaderruimte zijn gesitueerd op de eerste verdieping.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen aan de zijzijde van het pand voor de entree van de beschikbare ruimte.

BUITENTERREIN
Grotendeels verhard en volledig omheind buitenterrein, beschikbaar in onderling overleg.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Alle maten benoemd in deze advertentie zijn b.v.o. tenzij anders is aangegeven.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.995 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
2.400 m² (in units vanaf 1.500 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.500 m²
Kantoor oppervlak
900 m²
Perceel
3.845 m² (in units vanaf 1.500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, heater, betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 3000 m tot 4000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dr. Nolenslaan 136

€ 9.995 /mnd