Millenerweg 2 6136 KW Sittard

€ 25.995 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein "Sittard Noord" gelegen bedrijfsobject bestaande uit ca. 5.850 m² loods, ca. 900 m² overkapping en ca. 300 m² kantoor. De beschikbare ruimte ligt aan de achterzijde van het bedrijfscomplex en beschikt over 15 parkeerplaatsen.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
Het bedrijfsgebouw is beveiligd met een automatische slagboom. Na deze gepasseerd te hebben ligt de ingang van beschikbare loodsruimte aan de achterzijde van het pand. De loods (ca. 5.850 m²) is v.v. 2 overheadpoorten (beiden 4,0m breed x 4,5m hoog), lichtstraten en diverse brandwerende voorzieningen. Aangrenzend ligt het kantoorblok waarin op de eerste verdieping ca. 300 m² kantoorruimte beschikbaar is. De kantoren beschikken o.a. over databekabeling, lamellen en tl-verlichting.

PARKEERVOORZIENING
Op het verharde en omheinde terrein zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Er bestaat de mogelijk om extra buitenterrein bij te huren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.995 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 24.995 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
6.150 m² (in units vanaf 5.850 m²)
Bedrijfshal oppervlak
5.850 m²
Kantoor oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
5,6 m
Perceel
36.559 m² (in units vanaf 5.850 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, heater, betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren en lichtstraten

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Millenerweg 2

€ 25.995 /mnd