Molendijk 177 3361 EM Sliedrecht

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Aan de binnenzijde van de Molendijk te Sliedrecht, benedendijks in het souterain, wordt te huur aangeboden een bedrijfsruimte met een aandeel en deel gebruik van de buitenruimte. Deze ruimte maakt deel uit van een vrijstaand bedrijfsgebouw. Deze bedrijfsruimte is uitstekend geschikt als opslagruimte en is centraal gelegen binnen de gemeente Sliedrecht.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 480 m².

Parkeren:
Op eigen terrein aan de achterzijde van het gebouw.

Huurprijs:
€ 2.500,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
- Onderhoud c.v. installatie;
- onderhoud terrein/groen;
- glasbewassing;
- keuring blusmiddelen;
De kosten hiervoor bedragen op basis van een voorschot € 75,-- per maand exclusief BTW.

Nutsvoorzieningen:
Verbruik gas en water wordt door verhuurder aan huurder in rekening gebracht op basis van voorschot waarbij het verbruik wordt gemeten aan de hand van een tussenmeter inclusief het aandeel in het tarief van vastrecht. Dit voorschot bedraagt € 5,-- per m² per jaar exclusief BTW. Voor wat betreft het verbruik voor elektra dient huurder zelf een contract met een leverancier af te sluiten ten behoeve van het verbruik.

Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte
- Betonnen vloer;
- overheaddeur en schuifdeur zijn aanwezig (handbediend);
- vrije hoogte ca. 4 meter;
- verlichting;
- toilet;
- keukenblok;
- diverse stroompunten.

Bouwjaar:
1977 / 1978.

Verwarming:
Door middel van radiatoren en heater.

Elektrische installatie:
Standaard.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Woongebied 2016’ vastgesteld op 26 januari 2016 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf-1’ heeft. De voor ‘Bedrijf-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven waarbij bedrijfsactiviteiten zijn toegelaten in categorie 1 en 2 als bedoeld in de bij deze regels behorende 'standaard Staat van bedrijfsactiviteiten' evenals daaraan voor wat betreft de invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijfsactiviteiten; b. bij deze bestemming horende ontsluitingen en voorzieningen, zoals verhardingen, groenvoorzieningen, water- en waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, (gebouwde) parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.
4.1.2 Specifiek
Ter plaatse van de aanduiding: a. 'bedrijf tot en met categorie 3.1' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste categorie 3.1 van de 'standaard Staat van Bedrijfsactiviteiten’; b. 'bedrijf tot en met categorie 3.2' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste categorie 3.2 van de 'standaard Staat van Bedrijfsactiviteiten’; c.'dansschool' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een dansschool; d. 'kantoor' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor kantoren; e. ‘karakteristiek’ zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor het behoud, de versterking en het herstel van de aan de bebouwing eigen zijnde cultuurhistorische waarde; f. 'maatschappelijk' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor maatschappelijke voorzieningen; g. 'nutsvoorziening' zijn de in 4.1 bedoelde gronden uitsluitend bestemd voor nutsvoorzieningen; h. 'specifieke vorm van bedrijf - showroom' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een showroom; i. 'specifieke vorm van bedrijf - 1' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een bedrijfsactiviteit met SBI-code 50.1/50.2, uit ten hoogste categorie 3.2 van de 'standaard Staat van Bedrijfsactiviteiten'; j. 'specifieke vorm van bedrijf - 2' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een bedrijfsactiviteit met SBI-code 281.1, uit ten hoogste categorie 3.2 van de 'standaard Staat van Bedrijfsactiviteiten'; k. 'specifieke vorm van detailhandel - sanitair' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een detailhandel in sanitair; l. 'specifieke vorm van recreatie - watersport' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een watersportvereniging; m. 'specifieke vorm van water - duiker' zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor een duiker; n. 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg' zijn de in 4.1 bedoelde gronden uitsluitend bestemd voor een verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg; o. ‘wonen’ zijn de in 4.1 bedoelde gronden mede bestemd voor wonen op de bouwlagen boven de begane grondlaag.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Gelegen binnendijks aan de Molendijk te Sliedrecht. Langs de dijk is een diversiteit aan bebouwing betreffende woningen en bedrijfslocaties.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooraf te voldoen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken Model op 30 januari 2015 is vastgesteld en op 17 februari 2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
480 m²
Bedrijfshal oppervlak
480 m²
Vrije hoogte
4 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molendijk 177

€ 2.500 /mnd