Marisstraat unit 3 3364 AZ Sliedrecht

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD. Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits. Pak je deze kans ‘to Move FORWRD.’ in een gloednieuwe businessunit op een goed bereikbare locatie in Sliedrecht? In juli 2022 gaat de verkoop van start. De exacte datum laten we snel weten. Iedereen die ingeschreven staat als belangstellende, ontvangt als eerste meer informatie.

Het comfort van nieuwbouw.
Het gebouw dat nu op de locatie van FORWRD. staat, wordt gestript en opnieuw ingedeeld, opgebouwd en afgewerkt. Alleen het casco blijft staan. Het resultaat is dat FORWRD. qua uitstraling, functionaliteit en isolatiewaarden past bij de wensen van nu en de eisen voor de toekomst. Duurzaam, comfortabel en representatief.

Zorgeloos en compleet.
Afhankelijk van de grootte van de businessunit krijg je op eigen terrein een x-aantal parkeerplaatsen toegewezen. Voor de 6 units zijn er 33 privéparkeerplaatsen beschikbaar. Rond FORWRD. is er ook nog volop openbare parkeergelegenheid.

Wie een businessunit koopt met kantoorruimte, wordt ontzorgd. De kantoorruimte wordt compleet afgewerkt en bekabeld opgeleverd met keukenblok, toilet, wanden voorzien van gesausd glasvlies, systeemplafonds en wandcontactdozen. Je hoeft de afwerking alleen nog maar af te stemmen op jouw bedrijf en smaak. Verhuizen en genieten maar!

Aanbod business units
In FORWORD. Komen 6 hoogwaardige businessunits in verschillende afmetingen. De unit van 140 m² groot is een bedrijfshal zonder kantoor. De drie units van in totaal 360 m² bestaan uit een bedrijfshal van 250 m² en een kantoorruimte van 110 m². Nog een slag groter is de unit van in totaal 494 m² met een bedrijfshal van 234 m² en een kantoorruimte van 260 m². De grootste variant heeft een totale oppervlakte van 817 m² bestaande uit een bedrijfshal van 560 m² en een kantoorruimte van 257 m². Is één van deze ruimtes wat je zoekt?

Er zijn volop ondernemingsmogelijkheden. Volgens het bestemmingsplan is op deze locatie een bedrijf mogelijk tot categorie 4.2.

Move FORWRD.
FORWRD. ligt ideaal ten opzichte van de snelweg. Met 3 autominuten ben je op de A15. Dordrecht bereik je met 12 minuten, Rotterdam is nog geen half uur rijden en Utrecht en Den Haag liggen op 3 kwartier afstand. Mochten je zakenrelaties of medewerkers met het openbaar vervoer reizen, dan ligt FORWRD. ook goed. Station Sliedrecht ligt op 6 minuten fietsafstand.

Start bouw:
Q4 2022

Oplevering:
Q2 2023

Interesse? Schrijf je in als geïnteresseerde
Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen van wat je hier leest en heb je de behoefte ‘to Move FORWRD.’? Laat je gegevens achter via de website. Zodra er meer bekend is, laten we dit weten aan alle belangstellenden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
17 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
360 m²
Bedrijfshal oppervlak
250 m²
Kantoor oppervlak
110 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Nijverwaard, Sliedrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.