St. Annastraat 10 4524 JE Sluis

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Gelegen in het drukke Sluis (Zeeuws-Vlaanderen) bieden wij u deze representatieve WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE te huur aan. De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond van het prestigieuze 'voormalige Rabobank gebouw', welke binnenkort wordt getransformeerd naar een luxe winkel-/bedrijfsruimtes met er boven zeer luxe appartementen en penthouses "Sint Annastraat 10".
De locatie is perfect te noemen door zijn ligging, een zichtlocatie aan de hoofdinvalsweg te Sluis. Het is met eigen- en openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeergelegenheid is er in de directe nabijheid.

Opp. totaal ± 855 m² (verdeling in kleinere ruimtes (vanaf ca 50 m²) is mogelijk)
Huurprijs aanvangsindicatie: € 125,-- / m² excl. BTW / jaar 

Gezien de directe ligging van Sluis aan de Belgische grens, kenmerkt Sluis zich reeds lange tijd door de grote bezoekersaantallen (ca 5 miljoen per jaar) van o.a. onze Zuiderburen. In combinatie met goede parkeermogelijkheden zorgt het levendige centrum van Sluis voor goede optische mogelijkheden en een internationale uitstraling.
Door de recente verbeterde verbindingswegen naar/vanuit Knokke, Brugge, Gent en de enorme uitbreiding van recreatiewoningen in de kuststreek (Cadzand-Bad) stijgt het aantal bezoekers nog steeds verder.

Sluis staat niet alleen bekend om de prachtige natuur die deze omgeving biedt, maar ook om het gezellige centrum. Door de grote diversiteit aan winkelformules, horeca gelegenheden, natuuromgeving en de historische binnenstad is Sluis al een toeristische plaats om aan te merken. Naast de talloze bezienswaardigheden biedt Sluis ook de mogelijkheid om te winkelen op zondag middels het grote aanbod in zowel regionale, landelijke als internationale formules.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
855 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
855 m²
Perceel
2.720 m²

Energie

Energielabel
D 1,39

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

St. Annastraat 10

€ 125 /m²/jaar