Weteringpad 42 3762 EN Soest

€ 600 /mnd

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer complete KANTOORRUIMTE op de eerste verdieping met eigen parkeerplaats en goederenlift.

Op de kantoorverdieping is totaal 115 m2 beschikbaar. Naast circa 50 m2 kantoorruimte is ook aanwezig: opslag / bedrijfsruimte, een kitchenette, toilet , douche-gelegenheid en magazijnruimte t.b.v. het kantoorgebruik.

LOCATIE
De centrale ligging nabij o.a. Karwei en de gunstige bereikbaarheid vanuit de diverse windstreken is voor uw eventuele bezoekers een pre.

OPPERVLAKTE
Eerste verdieping: 115 m2

BESTEMMING
Deze commerciële ruimte heeft een brede bestemming en is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals o.a. detailhandel, dienstverlening (persoonlijke en zakelijke), kantoren met baliefunctie en ondernemingen in de creatieve sector.

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige staat inclusief
- Goederenlift aanwezig;
- Turn key incl LED verlichting, vloer en wandafwerking;
- Betonnen verdiepingsvloer;
- Conventionele c.v. op de verdieping;
- Deugdelijke beveiliging door dubbele rolluiken.

HUURPRIJS
€ 600,-- per maand
€ 7.200,-- per jaar

excl. verbruikslasten - zie servicekosten.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig, waarvan 1 beschikbaar voor de ruimte op de eerste verdieping.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
* Het voorschotbedrag aan servicekosten bedraagt € 50,- per maand, exclusief BTW. In de servicekosten zijn begrepen: • energie en waterverbruik, incl. vastrecht; • onderhoud en periodieke controle van de gas c.v. Afrekening van de energie geschiedt middels tussenmeters. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst perioden volledig in overleg. Voorkeur 3 + 3 jaar, huur dient per kwartaal te worden voldaan.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg

HUUROVEREENKOMST
* Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m² (in units vanaf 1 m²)
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Kantoor oppervlak
115 m²
Vrije hoogte
2,8 m
Vrije overspanning
8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
128 m² (in units vanaf 1 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weteringpad 42

€ 600 /mnd