Dorresteinweg 72 23 3763 LL Soest

€ 800 /mnd

Omschrijving

Nieuwbouwbedrijfsunit van circa 100 m2 verdeeld over 2 verdiepingen gelegen aan de rand van Soest!

OMSCHRIJVING
De locatie van het bedrijventerrein ligt aan de rand van het Bedrijventerrein De Grachten en tegenover de woonwijk de Boerenstreek. De bereikbaarheid is zeer goed door de nabij gelegen snelwegen A1 en de A27 als mede door het openbaarvervoer dat binnen handbereik is. De flexibele indelingsmogelijkheden maakt deze bedrijfsunit geschikt voor vele doeleinde.

LOCATIE
Bedrijventerrein Soestdijk is centraal gelegen in Soest en uitstekend bereikbaar. Dankzij de zeer goede, centrale ligging zijn er in de directe nabijheid uitvalswegen naar steden als Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam. Gelegen op bedrijvenpark met soortgelijke belendingen in de directe omgeving en tevens wonen aan de overzijde. De snelwegen A1 en A27 zijn binnen ca. 5 tot 10 minuten bereikbaar. Goede beschikbaarheid van openbaar vervoer, busstation op loopafstand beschikbaar.

OPPERVLAKTE
Deze bedrijfsunit beschikt over een oppervlakte van 102 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met een vrije hoogte van 4 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt opgeleverd met vaste trap en toilet met fontein.
Op de verdieping is de aansluiting water en afvoer voor eventueel een klein keukenblok al voorbereid.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluitingen van alle nutsvoorzieningen.

HUURPRIJS
€ 800,- excl. btw per maand
+ € 50,- per maand

PARRKEREN
De unit heeft één parkeerplaats op het gemeenschappelijke terrein. Daarnaast zijn er nog diverse gemeenschappelijke parkeerplaatsen op het terrein.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 800 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
97 m²
Bedrijfshal oppervlak
97 m²
Vrije hoogte
4 m
Draagvermogen
1.200 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorresteinweg 72 23

€ 800 /mnd