Soesterbergsestraat 4 07 3768 EH Soest

€ 30.000 /jr
Blikvanger 685m bedrijfsruimte - 200 m2 buitenruimte - Centraal gelegen-

Omschrijving

Algemeen
Grote bedrijfsruimte van circa 400 m² verdeeld over 2 verdiepingen met optioneel kantoorruimte van 75 m² en buitenruimte van circa 200 m² gelegen aan de Soesterbergsestraat te Soest.

Locatie
De Soesterbergsestraat is gunstig gelegen ten opzichte van het Centrum van Soest en Baarn.
Soest is gelegen in het centrum van het land, op ongeveer 20 kilometer van Utrecht, 10 kilometer van Hilversum en 7 kilometer van Amersfoort, en nabij de rijkswegen A1, A27 en A28.

Nabij is treinstation Soest-Zuid gelegen met directe verbinding naar Utrecht en Baarn. Tevens busstation gelegen op Soest-Zuid met directe busverbindingen naar Amersfoort, Hilversum en Soesterberg.

Vloeroppervlakte
Totaal circa 400 m².
Verdeeld in;
- Begane grond circa 250 m² bedrijfsruimte waarvan circa 80 m² hoogte 5 meter;
- Eerste verdieping circa 150 m² bedrijfsruimte waarvan circa 75 m² te gebruiken als kantoorruimte

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt schoon en leeg opgeleverd in huidige staat zoals getoond. Aanpassingen aan het pand en de indeling zijn bespreekbaar.

De bedrijfsruimte is voorzien van eigen energieaansluitingen. Huurder zal direct contractant worden van de openbare nuts- en internetbedrijven en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Parkeren
Parkeermogelijkheden op eigen terrein en openbaar parkeren.

Bestemming
Gemengd; uitvoerige informatie inzake gebruiksmogelijkheden is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente dan wel de website.

Prijsstelling
Per jaar € 30.000,- excl. BTW;
Per maand € 2.500,- exl. BTW;

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

Aanvaarding
In overleg

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari / 1 juli worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
475 m² (in units vanaf 400 m²)
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Terrein oppervlak
200 m²
Kantoor oppervlak
75 m²
Vrije hoogte
50 m
Vrije overspanning
20 m
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
759 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, sprinkler, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Soesterbergsestraat 4 07

€ 30.000 /jr