• Onder optie

Amersfoortsestraat 76 17 3769 AL Soesterberg

€ 230.000 v.o.n.

Omschrijving

“Centrale ligging op 3 minuten vanaf de A28, afslag Soesterberg”
Langs de provinciale weg (N237) van Amersfoort naar Soesterberg, daar waar nu nog Mondileder is gevestigd wordt vanaf september 2023 gestart met de bouw van 43 duurzame bedrijfsruimtes.

UW BEDRIJF OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG
Centraal gelegen op een unieke locatie op nog geen 3 minuten rijden naar de oprit van de A28, ligt de Startbaan verscholen in het groen. Een unieke ligging in het hart van Nederland met vele uitvalswegen naar bijvoorbeeld Soest, Zeist, Amersfoort en Utrecht. Vanaf de Amersfoorstestraat rijdt u de oprijlaan van Businesspark De Startbaan op. Het nieuw te bouwen project bestaat uit twee gebouwen met totaal 43 bedrijfsruimtes en rondom voldoende parkeergelegenheid voor de toekomstige eigenaren en hun bezoekers.

BREDE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
De bedrijfsruimtes van de Startbaan worden gerealiseerd binnen de uitgangspunten van het bestemmingsplan Soesterberg, vastgesteld dd. 04 juli 2013. Op de locatie mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Hieronder vallen onder andere timmer -en aannemersbedrijven, installatiebedrijven, grafische bedrijven, reparatiebedrijven van computers, groothandelsbedrijven, volumineuze detailhandel, schoonmaakbedrijven etc. Maar u kunt uw bedrijfsruimte natuurlijk ook gebruiken voor de stalling of renovatie van uw oldtimer, boot of camper.

NAAR EIGEN WENS IN TE RICHTEN
In basis worden de bedrijfsruimtes casco opgeleverd. De begane grondvloer wordt in monolithische beton gestort en glad afgewerkt. Deze vloer is geschikt voor een veranderlijke belasting van maar liefst 1.000 kg/m2 en wordt standaard voorzien van een afvoerpunt voor een toilet. De unit scheidende wanden worden in kalkzand steen blokken opgebouwd waar de betonnen kanaalplaat verdiepingsvloer wordt opgelegd. De verdiepingsvloer met een veranderlijke belasting van 350 kg/m2 wordt met een zandcement dekvloer afgewerkt en is bereikbaar via een wit gegronde dichte houten trap.
De overhead deuren op de begane grond zijn elektrisch bedienbaar en krijgen een raamstrook over de volle breedte. De overhead deuren krijgen een minimale vrije doorgang van circa 4 x 4 meter (breedte x hoogte).

DUURZAME ENERGIE OPWEKKING MOGELIJK
Naast de combinatie van de houten en metselwerk gevels, worden de daken voorzien van kunststof dakbedekking. Alle units krijgen aluminium gevelkozijnen met HR++ glas.

Voor de start van de bouw bieden wij u kopersopties aan zoals vloer verwarmingsleidingen in de begane grond- en/of verdiepingsvloer, zonnepanelen, een auto oplaadpunt etc. om uw bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk op uw energiebehoefte af te stemmen. Het gebruik van een warmtepomp behoort hiermee tot de mogelijkheden.

KOOPSOM
€ 230.000,-- vrij op naam, exclusief BTW
Hulp nodig bij de financiering? Neem contact op met MKB FINANZ 085 007 40 49 of per e-mail

KENMERKEN
- Gasloos
- Kunststof dakbedekking
- Monolithisische betonvloer op de begane grond (draagkracht 1.000 kg/m2)
- Houten trap naar 1e verdieping
- Aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas
- Afgewerkte betonnen kanaalplaat 1e verdieping (draagkracht 400 kg/m2)
- Houten gevelbekleding

INTERESSE?
Heeft u uw oog al laten vallen op één (of meerdere) bedrijfsruimtes of heeft u naar aanleiding van de verstrekte informatie nog vragen, dan kunt via de website het contactformulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen naar ons. Wij helpen u graag en met plezier! Tel: 035-6015360

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 230.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Onder optie
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.