Centurionbaan 70 3-4-5 3769 AV Soesterberg

€ 3.450 /mnd

Omschrijving

TE HUUR!

Bedrijfsruimte 313 m² waarvan 76 m² kantoorruimte met kantine, elektrische bedienbare overheaddeuren (3), keukenblok en toilet.
Op een A-locatie gelegen aan de A28 bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg.

LOCATIE
Bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg is een duurzaam en strategisch gelegen terrein dat voldoet aan de hoogwaardige eisen van deze tijd.

Het bedrijventerrein is gelokaliseerd aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort. Het terrein ligt in een groene, bosrijke omgeving in het hart van het aantrekkelijke woon- en recreatiegebied de Utrechtse Heuvelrug. Het terrein is bedoeld voor ondernemingen die hun bedrijf op een duurzame wijze willen uitbouwen op een centraal gelegen locatie in Nederland. De ondernemingen kunnen profiteren van een groen, kleinschalig en (’s avonds en in het weekend) afsluitbaar bedrijventerrein met een ervaren parkmanagementorganisatie.

HUURPRIJS
Centurionbaan 70-03, 70-04, 70-05, Soesterberg

Huurprijs € 3450,- per maand excl. BTW en toegang tot internet (glasvezel).
Huurder dient zelf te zorgen voor eigen contracten nutsbedrijven voor elektra, water en internet.

OPPERVLAKTE
Begane grond
238 m² bedrijfshal

Eerste verdieping
76 m² kantoor

BESTEMMING
Op bedrijventerrein Richelleweg is ruimte voor transport, handel en industrie (maximaal milieucategorie IV). Daaronder valt ook detailhandel gericht op bedrijven. Kantoorruimte is toegestaan als ondergeschikte nevenactiviteit. Niet toegestaan zijn detailhandel (gericht op consumenten), horeca en verkoop van motorbrandstoffen.

Ten behoeve van de omgevingsvergunning zullen de bedrijfsunits aangevraagd worden als lichte industriefunctie. Een lichte industriefunctie is een functie waarin activiteiten plaatsvinden, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt. Indien het toekomstig gebruik van de bedrijfsunit hiervan afwijkt, kunnen er vanuit wet- en regelgeving aanvullende (bouwkundige) eisen worden gesteld om het beoogd gebruik mogelijk te maken. De Koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van benodigde toestemmingen en/of vergunningen.

PARKEREN
Over het gehele terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar:

Majoor Makelaars Soest
Edwin Majoor
06-11870865
035-6036282

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.450 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-8-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m² (in units vanaf 234 m²)
Bedrijfshal oppervlak
234 m²
Kantoor oppervlak
76 m²
Vrije hoogte
50 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Centurionbaan 70 3-4-5

€ 3.450 /mnd