Op 't Veldje 44 6176 BK Spaubeek

€ 1.195.000 k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND BEDRIJFSOBJECT GELEGEN AAN DE A76 - Bedrijfsobject van ca. 880 m² verdeeld over de showroom, kantoorruimte en bedrijfsruimte. In de koopprijs is niet de achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte met een deel van het buitenterrein meegenomen. Dit object blijft in eigendom bij verkoper.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4187.
Het perceel is ca. 2.900 m².

Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4188.
Het perceel is ca. 5361 m². Dit perceel zal in nader overleg worden opgesplitst. De grootte van het gesplitste perceel zal ongeveer 2.750 m² zijn.

Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4189.
Het perceel is ca 4 m².

LOCATIE
Het bedrijfsobject is gelegen aan de afrit van A76 bij Spaubeek almede het treinstation richting Sittard - Heerlen. Verder zijn de opritten van de A76 op enkele autominuten te bereiken. De A76 kent gemiddeld dagelijks ca. 80.000 verkeersbewegingen (bron provincie Limburg), waardoor het een echte zichtlocatie is. Het perceel zal bij verkoop worden gesplitst, waarin een erfdienstbaarheid zal worden opgenomen, zodat het achtergelegen perceel bereikbaar zal blijven.

BESTEMMING
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Buitengebied Beek 2011'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door en voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar
De stijlvolle showroom is ca. 340 m² met 3 aparte kantoorruimtes, toiletruimte en kitchenette. De ruimte is v.v. een strakke tegelvloer, airco en grote glaspartijen. De hoogte van de showroom loopt van 4.70m tot 7.00m in de nok. Middenin de ruimte is een verdiepingsvloer van ca. 55 m² met een van de drie kantoorruimtes, welke uitkijkt op de showroom en het buitenterrein. Aansluitend aan de showroom is de bedrijfsruimte gelegen.

BEDRIJFSRUIMTE
Vanuit de showroom is de vierde kantoorruimte met koffiecorner en naastgelegen magazijnruimte toegankelijk. De bedrijfsruimte is aansluitend van deze ruimtes bereikbaar. Het object telt 5 overheadpoorten waarvan er 3 kleinere 3.50m x 3.50m, 1 middel 3.50m x 3.80 en 1 grote 4.00m x 4.40m aanwezig zijn. Verder is de ruimte uitgerust met krachtstroom, diverse lichtstraten en een houten verdiepingsvloer van ca. 95 m². De hoogte van de bedrijfsruimte is gelijk aan de hoogte van de showroom.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is volledig beklinkerd, omheind en bewaakt. De exacte grootte van het te verkopen perceel zal nader bepaalt worden.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.195.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
940 m² (in units vanaf 880 m²)
Bedrijfshal oppervlak
880 m²
Kantoor oppervlak
60 m²
Perceel
5.654 m² (in units vanaf 880 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Op 't Veldje 44

€ 1.195.000 k.k.