Korte Hei 9 4714 RD Sprundel

€ 699.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfslocatie met vrijstaande bedrijfswoning, schuur, loods, oprit, tuin en verdere aanhorigheden op circa 2.760 m² grond.

Situering
In een centrale omgeving tussen de kernen Sprundel, Rucphen en St. Willebrord op bedrijventerrein Nijverhei ligt deze vrijstaande bedrijfswoning met schuur, loods en verdere aanhorigheden op ca. 2.670 m² grond.
Bedrijventerrein de Nijverhei heeft afgerond een totale oppervlakte van 63 hectare. De gemiddelde dichtheid van adressen is 562 adressen per km2.
De dorpskernen van Sprundel en St. Willebrord zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Etten-Leur en Breda zijn binnen 15 automi¬nuten bereikbaar. Daarnaast is de snelweg A58 binnen 5 autominuten bereikbaar en vanuit de A58 zijn de A16, de A17 en de A59 binnen enkele autominuten bereikbaar. Antwerpen en Rotterdam zijn binnen 30 tot 40 autominuten bereikbaar.
Sprundel is gelegen in de groene gemeente Rucphen. De Rucphense bossen en heide zijn op korte afstand van de locatie gelegen en zijn bij uitstek geschikt voor ontspanning en recreatie.
Kortom een fraaie woon- en werklocatie aan de rand van het dorp in een centrale omgeving.

Omschrijving
Vrijstaande bedrijfswoning
De vrijstaande bedrijfswoning is gebouwd omstreeks 1979 en heeft een inhoud van circa 1405 m³ (incl. kantoorruimte). De woning wordt verwarmt door middel van centrale verwarming en is voorzien van een Nefit Ecoline Cv-ketel bj. ca 1995. De woning is voorzien van een alarminstallatie
De woning is opgetrokken in een traditionele gedegen bouwconstructie bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, deels betonnen deels houten verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het zadeldak is opgebouwd uit houten spanten met houten gordingen gedekt met dakpannen en geïsoleerd in ca. 1995.
De hal/entree is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerk plafond. De hal geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer met open keuken, het toilet, de twee slaapkamers op de begane grond, de wasruimte, de opbergruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal is de alarminstallatie en een vaste kast gesitueerd.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke is afgewerkt met tegels in parketstijl, deels spachtelputz als wandafwerking en een stucwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle openhaard. De vele raampartijen zoals de dakramen boven de eetruimte creëren een groot en aangenaam lichtaanval. Vanuit de woonkamer is de deels open keuken, de tussenruimte en de achtertuin te bereiken.
De keuken in L-opstelling met kookeiland is eveneens afgewerkt als de woonkamer. De keuken is voorzien van een stenen blad, een inductie kookplaat (AEG), afzuigkap, een koelkast en vriezer met dubbele deuren, oven, dubbele spoelbak en voldoende onder- en bovenkastjes. De keuken biedt toegang tot de kelder.
De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer.
De badkamer op de begane grond is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een stucwerk plafond. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een bubbelbad (Whirlpool) en twee wastafels.
De wasruimte en zonnebankruimte zijn afgewerkt met resp. een laminaatvloer en vloerbedekking als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en een schuurwerk plafond.

Kantoor
Aan huis bevindt zich tevens een kantineruimte en een kantoorruimte. Beide ruimtes hebben een eigen entree en zijn voorzien van tegels als vloerafwerking en Spachtelputz als wand afwerking.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een balkon. De overloop is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerkplafond.
De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerkplafond. Één slaapkamer is voorzien van een vaste kast en één slaapkamer biedt toegang tot de ruime bergzolder. Op zolder is de Nefit Ecoline cv-ketel (bj. 1995) gesitueerd.
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels deels stucwerk wandafwerking en een gipsplaten plafond. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en sauna.

Bijzonderheden
De loods (ca. 501 m²) is gebouwd omstreeks 2015 en opgetrokken in een stalen constructie met geïsoleerde damwandprofielplaten en abc golfplaten als dakbedekking.
De loods is voorzien van vloeistofdichte vloer diverse overheaddeuren en een royale lichtstraat voor extra veel daglicht inval. De goede isolatie, koude sluizen en de lichtstraat maken de loods tot een prettige werkruimte. De loods wordt verwarmd doormiddel van een indirecte gestookte cv heating.
Door de hoge zijwandhoogte ( 5m) is de loods zeer multifunctioneel inzetbaar. Van opslag, tot productielijnen, alles is mogelijk.

De schuur (ca. 289 m²) is gebouwd omstreeks 1979 en is opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, stalen spanten, houten gordingen en het zadeldak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur wordt momenteel gebruikt voor opslag en beschikt over een royale overheaddeur aan de voorzijde.
Voor de schuur is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Tuin
De privacy biedende tuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een overkapping aan huis, een gazon, verharde paden, meerjarige beplanting, een beregeningsinstallatie, een serre (overkapt terras met luxe zithoek en berging) en diverse verlichting. De tuin is omringd door groen en voorzien van veel privacy waardoor u wonen en werk perfect van elkaar kunt scheiden.

Aanvullende informatie:
- Gelegen op riant perceel;
- Zeer nette bedrijfswoning;
- Rustige ligging;
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en riolering;
- Grote loods en schuur geschikt voor diverse bedrijfsmatige doeleinden;
- Binnen enkele autominuten op de snelweg A58;
- Op slechts enkele minuten van het centrum van Roosendaal en Etten-Leur;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Gezien de mogelijkheden rondom de ruime aanwezigheid van bedrijfsgebouwen en de instapklare woning met privacy biedende tuin is deze locatie zeer uniek in zijn soort. Een unieke locatie om wonen én werken te combineren.

Conform het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Nijverhei 2009”, deels onherroepelijk in werking op 11 februari 2010, is het object op de kaart aangewezen voor ‘Enkelbestemming Bedrijf – functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijf – 2 en bedrijf tot en met categorie 3.1 ’ en maximum bouwhoogte 15 meter.
De voor Bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. de uitoefening van bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf van categorie 2 tot en met 3.1": bedrijven uitsluitend uit categorie 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten "industrieterrein" toegestaan;
c. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf van categorie 2 tot en met 3.2": bedrijven uitsluitend uit categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten "industrieterrein" toegestaan;
d. ter plaatse van de aanduiding "bedrijfswoning": tevens een bedrijfswoning;
e. ter plaatse van de aanduiding "nutsvoorziening": uitsluitend een nutsvoorziening;
f. ter plaatse van de aanduiding "kantoor": tevens een kantoor;
g. ter plaatse van de aanduiding "verkoop motorbrandstoffen": tevens een verkooppunt motorbrandstoffen zonder LPG;
h. ter plaatse van de aanduiding "welness": tevens welness;
i. ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met 12': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI-code zoals hierna in de tabel genoemd, uit ten hoogste voor deze bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten "industrieterrein":

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 699.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
790 m²
Bedrijfshal oppervlak
790 m²
Vrije hoogte
5 m
Perceel
2.760 m² (in units vanaf 790 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bedrijventerrein De Nijverhei, Sprundel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korte Hei 9

€ 699.000 k.k.