Leerlooierij 6 4651 SM Steenbergen (NB)

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein Reinierpolder met een showroom, opslagruimte en voldoende parkeergelegenheid op een perceel van 1.492 m².

Het representatieve complex bestaat uit twee bouwlagen en biedt door het grote glasoppervlak aan de voorzijde de mogelijkheid tot gebruik als showroom. Uw bedrijf heeft hier een uitstekend onderkomen met circa 500 m² op de begane grond en circa 450 m² op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van het pand is er ruimte voor een eventuele uitbreiding of aanbouw. Het betreft een modern gebouw uit bouwjaar 2003 en is gelegen op het industrieterrein Reinierpolder in Steenbergen.

Industrieterrein Reinierpolder ligt pal naast de A4 en heeft daardoor een snelle verbinding met Rotterdam, Amsterdam en Den Haag (A4) en Antwerpen, Vlissingen en Bergen op Zoom (A58).

HIGHLIGHTS
• Optimale ligging op het industrieterrein Reinierpolder
• Genoeg ruimte voor jullie bedrijvigheid met een perceeloppervlakte van 1.492 m²
• Modern gebouw uit bouwjaar 2003
• Vrij indeelbare ruimte met hoge plafonds
• Voldoende parkeergelegenheid
• Uitstekende verbinding nabij de op- en afrit van de snelweg A4

INDELING
BEGANE GROND

De voorzijde van het gebouw is voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein. U betreedt de bedrijfshal via een royale entree aan de voorzijde van het gebouw; vanuit hier bereikt u de open showroom. De showroom biedt een zee aan licht door de riante glazen pui.

De ruimte is voorzien van een pantry en toiletruimte. Het plafond is een schakelplafond met LED panelen en railsysteem. Aan de achterzijde van de showroom heeft u circa 132 m² opslagmogelijkheid met een overheaddeur die leidt naar de achterkant van het gebouw. De overheaddeur heeft een breedte van 4,2 meter en een hoogte van 4 meter en is hierdoor geschikt voor het laden en lossen van goederen.

EERSTE VERDIEPING

U betreedt de eerste verdieping via een brede trap die in het hart van de showroom is geplaatst. Op de eerste verdieping bereikt u het tweede gedeelte waar de showroom gevestigd is. Ook hier een zee aan licht door de riante pui in combinatie met de lichtkoepel boven het trapgat.

De ruimte boven heeft een industriële uitstraling door de gegolfde aluminium dakplaten in combinatie met de stalen spanten en de industriële lampen. Aan de achterzijde van de showroom heeft u circa 132 m² opslagmogelijkheid met een trap die leidt naar de opslagmogelijkheid op de begane grond. Daarnaast beschikt de opslagmogelijkheid over een sparing voor het laden en lossen van vrachtwagens.

De vrij indeelbare ruimte is praktisch en beschikt over hoge plafonds, waardoor de bedrijfshal zeer geschikt zou zijn als showroom voor volumineuze goederen, zoals meubels, keukens, badkamers, outdoor artikelen, etc.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Reinierpolder: Leerlooierij 6, (4651 SM) Steenbergen.

De gemeente Steenbergen bestaat uit Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, De Heen, Welberg, Kruisland en is gelegen in de gemeente Noord-Brabant, tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Steenbergen heeft een oppervlakte van circa 160 km² en er wonen circa 25.053 inwoners. De open agrarische landschappen, natuur, water zijn belangrijke kenmerken van de gemeente, naast bedrijventerreinen en kassencomplexen. De ligging zorgt voor een aantrekkelijk woon- en werkklimaat. 

BESTEMMINGSPLAN
Artikel 4 Bedrijventerrein
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2 en 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
e. ter plaats van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2', uitsluitend bedrijven uit categorie 2 van de 'Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'';
f. internetwinkel zonder fysieke bezoekmogelijkheid;
g. bedrijfsgebonden kantoren;
h. bedrijfsverzamelgebouwen;
i. afhaalpunten;
j. bestaand gebruik dat niet is genoemd onder a tot en met i;
k. wonen in bestaande bedrijfswoningen en in samenhang daarmee de uitoefening van een aan huis verbonden beroep;
l. bestaande bedrijven met een afwijkende milieucategorie dan op basis van de a tot en met e is toegestaan;
m. ter plaatse van de aanduiding 'agrarisch bedrijf', tevens voor een agrarisch bedrijf, grondgebonden;
n. ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting', tevens voor een bestaande Bevi-inrichting.
met de daarbij behorende;
o. wegen, paden en parkeervoorzieningen;
p. groenvoorzieningen;
q. water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
r. voorzieningen van algemeen nut;
s. tuinen en erven.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Leerlooierij 6 te Steenbergen”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
951 m²
Bedrijfshal oppervlak
945 m²
Terrein oppervlak
1.492 m²
Perceel
1.492 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leerlooierij 6

€ 550.000 k.k.