Van Andelstraat 10 4651 TA Steenbergen (NB)

€ 499.000 k.k.

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op het industrieterrein Reinierpolder I met een showroom, werkplaats, opslagruimte en voldoende parkeergelegenheid op een perceel van 1.295 m².

Het complex bestaat uit twee bouwlagen met een vrije hoogte van circa 5 meter in de werkplaats en biedt door het grote glasoppervlak aan de voorzijde de mogelijkheid tot gebruik als showroom. Uw bedrijf heeft hier een uitstekend onderkomen met circa 420 m².

Het industrieterrein Reinierpolder ligt naast de snelweg en heeft daardoor een snelle verbinding met Rotterdam, Amsterdam en Den Haag (A4) en Antwerpen, Vlissingen en Bergen op Zoom (A58).

HIGHLIGHS
• Optimale ligging op het industrieterrein Reinierpolder.
• Genoeg ruimte voor jullie bedrijvigheid op een perceel van 1.295 m².
• Voldoende parkeerplaatsen.
• Entresol voor extra opslag- of kantoorruimte.
• Vrije hoogte van circa 5 meter aan de achterzijde met een overheaddeur van circa 4 meter breed.
• Groot glasoppervlak aan de voorzijde biedt de mogelijkheid tot gebruik als showroom.
• Uitstekende verbinding nabij de op- en afrit van de snelweg A4.

INDELING
BEGANE GROND

De voorzijde van het gebouw is voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein. Door middel van de royale entree aan de voorzijde van het gebouw betreedt u de bedrijfshal en bereikt u de open showroom. De showroom biedt een zee aan licht door de riante glazen pui.

De ruimte is voorzien van een ontvangstbalie, kantoorruimte, pantry met toiletruimte en aparte toiletruimte voor klanten. Het plafond is een schakelplafond met LED hangarmatuur en railsysteem. De ruimte biedt toegang tot de werkplaats en opslagruimte aan de achterzijde met een vrije hoogte van circa 5 meter een overheaddeur die leidt naar de achter- en zijkant van het gebouw. De overheaddeur heeft een breedte van circa 4 meter en is hierdoor geschikt voor het laden en lossen van goederen. De achterzijde van het gebouw is voorzien van twee trapopgangen die toegang bieden tot de twee entresols.

EERSTE VERDIEPING - Entresol

Via de trapopgangen bereikt u de entresols aan de linker- en rechterzijde van de achterkant van het gebouw. De entresol aan de rechterzijde biedt opslagmogelijkheid. De entresol aan de linkerzijde is voorzien van een kantine of extra kantoorruime, maar biedt ook de mogelijkheid tot extra opslagmogelijkheid.

De vrij indeelbare ruimtes zijn praktisch en beschikken over hoge plafonds en een werkplaatsmogelijkheid, waardoor de bedrijfshal geschikt zou zijn als showroom voor volumineuze goederen, zoals auto's, motoren, meubels, keukens, outdoor artikelen, etc.

LOCATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Reinierpolder I: Van Andelstraat 10, (4651 TA) Steenbergen.

De gemeente Steenbergen bestaat uit Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, De Heen, Welberg, Kruisland en is gelegen in de gemeente Noord-Brabant, tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Steenbergen heeft een oppervlakte van circa 160 km² en er wonen circa 25.053 inwoners. De open agrarische landschappen, natuur, water zijn belangrijke kenmerken van de gemeente, naast bedrijventerreinen en kassencomplexen. De ligging zorgt voor een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

BESTEMMINGSPLAN
Artikel 4 Bedrijventerrein
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2 en 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
e. ter plaats van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2', uitsluitend bedrijven uit categorie 2 van de 'Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'';
f. internetwinkel zonder fysieke bezoekmogelijkheid;
g. bedrijfsgebonden kantoren;
h. bedrijfsverzamelgebouwen;
i. afhaalpunten;
j. bestaand gebruik dat niet is genoemd onder a tot en met i;
k. wonen in bestaande bedrijfswoningen en in samenhang daarmee de uitoefening van een aan huis verbonden beroep;
l. bestaande bedrijven met een afwijkende milieucategorie dan op basis van de a tot en met e is toegestaan;
m. ter plaatse van de aanduiding 'agrarisch bedrijf', tevens voor een agrarisch bedrijf, grondgebonden;
n. ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting', tevens voor een bestaande Bevi-inrichting.
met de daarbij behorende;
o. wegen, paden en parkeervoorzieningen;
p. groenvoorzieningen;
q. water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
r. voorzieningen van algemeen nut;
s. tuinen en erven.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Van Andelstraat 10 te Steenbergen”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
420 m²
Bedrijfshal oppervlak
374 m²
Kantoor oppervlak
46 m²
Perceel
1.295 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Omgeving

Steenbergen-Centrum, Steenbergen (NB)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Andelstraat 10

€ 499.000 k.k.