Nijverheidsweg 20 6171 AZ Stein

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Goed bereikbaar bedrijfspand op enkele minuten afstand van de A2 en het Chemelot terrein. Het pand is verdeeld in ca. 192 m² kantoorruimte en ca. 176 m² bedrijfsruimte. Het buitenterrein is volledig beklinkerd en afsluitbaar. Op het buitenterrein zijn tevens 2 opslagboxen van respectievelijke 54 m² en 72 m². Rondom het gehele pand kan geparkeerd worden, almede de omliggende omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een "enkelbestemming bedrijf" met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2 voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl en planviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt op enkele autominuten van de A2 richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. Tevens is het Chemelot terrein op een steenworp afstand te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is zowel toegankelijk via de overheadpoort (4,0m x 4,0m) alsmede de kantoorruimte. De loods heeft een nokhoogte van 6 meter aflopend tot 4 meter aan beide zijden. De bedrijfsruimte beschikt over een verdiepingsvloer t.b.v. opslag. Vanuit de bedrijfsruimte is de entree van de kantoorruimte bereikbaar. De entree geeft toegang tot de kantine, de eerste verdieping en de kantoorruimtes op de begane grond. De kantoorruimtes zijn v.v. vloerbedekking, airco, zonwering en o.a. LED-verlichting.

PARKEERVOORZIENINGEN
Er is de mogelijkheid om rondom het pand te parkeren, almede in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Het pand is per 15 juli 2021 beschikbaar.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
494 m² (in units vanaf 176 m²)
Bedrijfshal oppervlak
302 m²
Kantoor oppervlak
192 m²
Perceel
948 m² (in units vanaf 176 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Heater, betonvloer, overheaddeuren en lichtstraten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsweg 20

€ 2.150 /mnd