Rafaëlweg 14 6114 BZ Susteren

€ 349.500 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand wonen, uw bedrijf aan huis, op een royaal perceel? Het kan allemaal bij deze bedrijfswoning gelegen op het Bedrijventerrein De Wolfskoul te Susteren. In de dorpskern vindt u onder andere een supermarkt, bakkers, bloemisten, dierenwinkel, Kruidvat, kledingwinkels, kappers en kunt u één keer per week gezellig naar de markt.

Susteren is op korte afstand gelegen van Echt, waarbij Echt een bovenlokaal verzorgend karakter heeft. Door het fraaie landschap en de gunstige ligging tussen Zuid- en Midden-Limburg kent Echt een grote belangstelling van recreanten en toeristen. Echt-Susteren is de gemeente met het meeste buitenland van heel Nederland en kenmerkt zich door een uitgestrekte natuur, gezellige dorpskernen en je wandelt er binnen een uur van Duitsland naar België door uitgestrekte bosgebieden, open landschappen, waterlopen en kleine kernen met typische bebouwing.

Naast een levendige werk- en winkelplaats is Echt-Susteren ook een aantrekkelijke woonomgeving.
Echt biedt een modern en gezellig winkelcentrum waar u nog gratis kunt parkeren en waar alle dagelijkse boodschappen te krijgen zijn.

BIJZONDERHEDEN:
- Het bedrijfsgedeelte heeft wel voorzieningen voor elektra (waaronder kracht aansluitingen), echter deze zijn afgekoppeld van het aangrenzende bedrijfsgedeelte. Er loopt thans nog geen aansluiting vanuit het woongedeelte naar de bedrijfsruimte.
- Bedrijfsruimte met betonnen verdiepingsvloer en dakkapellen, geschikt voor vele doeleinden;
- In 2020/2021 zijn de meeste binnendeuren nog geschilderd, evenals de luiken aan de buitenzijde!
- Het object dat wij te koop aanbieden betreft een bedrijfswoning. Dit houdt in dat het object niet als burgerwoning bewoond mag worden en dat hier nadere regels aan verbonden zijn. Wij raden u aan om bij voorgenomen vestiging met uw bedrijf contact op te nemen met de gemeente Echt-Susteren;
- Er zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd dat de eigenaar/gebruiker van de bedrijfswoning gebruik mag maken van een strook van circa 1 meter aan de rechterzijde van de woning voor onderhoud, herstel, vernieuwing en schoonmaak van de gevels. Tevens wordt er een erfdienstbaarheid gevestigd waarbij de eigenaar gebruiker van de naastgelegen bedrijfsruimte (huisnummer 12b) een vluchtdeur mag hebben en houden welke uitkomt op het perceel van huisnummer 14. Beide erfdienstbaarheden zullen worden opgenomen in een akte van levering in combinatie met een kettingbeding dat dit ook in opvolgende overeenkomsten/leveringsakten wordt opgenomen, zodat deze toestand gewaarborgd is;
- Onder voorwaarden is eventueel ook de naastgelegen bedrijfsruimte te koop. Informeer naar de voorwaarden;
- De begane grond beschikt (met uitzondering van de achtergevel) over houten luiken aan de buitenzijde welke van binnenuit te bedienen zijn. De achtergevel beschikt over rolluiken.

BEDRIJFSRUIMTE
Via een inrit aan de linkerzijde van de bedrijfswoning (afsluitbaar middels een poort) is de achtergelegen bedrijfsruimte bereikbaar. Deze bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer, tussenvloer van circa 20 m². De tussenwand tussen de aangrenzende bedrijfsruimte (huisnummer 12b) zal nog worden gerealiseerd. De nutsvoorzieningen zijn afgekoppeld, doch wandcontactdozen en armaturen zijn aanwezig.

BEDRIJFSWONING - BEGANE GROND
De entreehal is de centrale ruimte in deze woning en geeft toegang tot alle vertrekken. In deze hal bevinden zich de meterkast, toiletruimte en trappartij naar de eerste verdieping en de kelder. De L-vormige woonkamer kenmerkt zich door de grote raampartijen, openslaande tuindeuren en een houtkachel. Deze houtkachel dient nog deels te worden afgemonteerd en aangesloten. De wanden zijn in 2021 nog geschilderd, met uitzondering van de schoonmetselwerk wanden.

De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende tegelvloer in lichte kleurstelling met vloerverwarming. De open keuken is voorzien van een ruime opstand met keramische kookplaat, koelkast, afzuigkap, oven en spoelbak. Er is een luik naar de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed met een aanrechtblad. Tevens is er een raam met uitzicht op de achtertuin.

Eetkamer en woonkamer met gedeeltelijk spagtelputz wanden en gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, openslaande deuren naar het overdekte terras en ramen aan de voorzijde van de woning voor prettige daglichttoetreding.

Bijkeuken voorzien van volledig betegelde wanden, met deur naar achtertuin, werkblad en ruimte voor opstelling wasmachine, droger, wastafel en opstelling cv-installatie (huur). Naast de bijkeuken is de badkamer gelegen, tevens voorzien van volledig betegelde wanden, wastafel met meubel, ligbad en douche met cabine. De douche is uitgevoerd met een nieuwe douchebak, welke nog deels afgemonteerd dient te worden. Er is toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, ruim van opzet en kan eventueel gesplitst worden in twee ruimten.

BEDRIJFSWONING - KELDER
De bedrijfswoning is volledig onderkelderd, de gehele kelder is voorzien van een tegelvloer. Het portaal geeft toegang tot de geheel betegelde voorraadkelder en de open hobbyruimte/opslagruimte. Bij (zeer) hevige regenval is de kelder niet volledig droog.

BEDRIJFSWONING - EERSTE VERDIEPING
Middels de wenteltrap in de entreehal is tevens de eerste verdieping te bereiken.

Een grote open ruimte (overloop) biedt toegang aan een royale slaapkamer, tweede slaapkamer en tweede badkamer. Alle ruimten op de eerste verdieping zijn voorzien van een systeemplafond. De slaapkamer aan de linkerzijde is gelegen over de volledige diepte van de woning, beschikt over 2 ramen, radiatoren en kunststof vloerafwerking.

De open ruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafond. Momenteel is hier geen daglichttoetreding, maar dit is wel te realiseren middels dakramen/dakkapel(len). Op de overloop zijn ook nog één of meerdere kamers te realiseren. De tweede slaapkamer is tevens voorzien van vloerbedekking, een raam en radiator.

De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van wastafel met meubel, douche met cabine en toilet.

BUITEN
De ruime achtertuin is voorzien van een overdekt terras, diverse bloemperken, gras en een buitenopslag, gelegen achter de bedrijfsruimte. Zoals reeds eerder vermeld is er een vluchtdeur welke vanuit de aangrenzende bedrijfsruimte toegang geeft tot de tuin. Belangrijk te vermelden is dat dit een vluchtdeur is welke uitsluitend in geval van calamiteiten gebruikt mag worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.500 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
171 m²
Bedrijfshal oppervlak
171 m²
Perceel
940 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rafaëlweg 14

€ 349.500 k.k.