Erkenkamp 3 5931 BR Tegelen

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsobject bestaande uit twee deels in verhuurde staat verkerende bedrijfshallen ter grootte van resp. ca. 520 m² VVO en 432 m² VVO en een voormalige bedrijfswoning ter grootte van ca. 77 m² VVO thans in gebruik als kantoorruimte. Momenteel is een klein gedeelte in de linkerhal alsmede het kantoor vrij van gebruik, waardoor dit object zich uitstekend leent voor eigen gebruik in combinatie met een belegging.

Ligging & bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Erkenkamp te Tegelen. De omgeving waarin het object is gelegen kenmerkt zich voornamelijk door haar gemengde bebouwing. In de directe omgeving van het object bevinden zich enkele kleinschalige lokale ondernemers, waaronder Garage Storm en Gielen Dakbedekking, alsmede diverse nieuwbouwwoningen. Tegenover het object bevindt zich Onderwijsgroep Buitengewoon voor speciaal voortgezet onderwijs. Daarnaast is het object omringd door de rustige woonwijken van zowel Tegelen als Steyl. Het centrum van Tegelen is op korte afstand van het object gelegen.

Het object kent een goede bereikbaarheid met eigen- en openbaar vervoer en is gelegen op ongeveer 2-3 kilometer van de op- en afrit van de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) met aansluiting op de A67 (Venlo - Eindhoven) en het Duitse wegennet.

Parkeren
Er bevinden zich enkele parkeerplaatsen op eigen terrein.

Object
De bedrijfshallen zijn resp. 520 m² VVO en 432 m² VVO groot. De rechter hal, gebouwd in 2000, is in stalen skeletbouw opgetrokken en afgewerkt met sandwichpanelen, waarbij het dak is voorzien van 6 lichtstraten. De hal is volledig geïsoleerd en voorzien van twee elektrische sectionaalpoorten, twee bovenloopkranen met een hefvermogen van 1.600 kg en perslucht. De linker hal is in 1949 gebouwd en in 1958 uitgebreid. De hal bestaat uit twee gedeeltes waarbij het voorste gedeelte is voorzien van een wasgelegenheid en toilet voor gezamenlijk gebruik. De hal is in stalen skeletbouw opgetrokken en afgewerkt met metselwerk en beglazing. Het dak is deels afgewerkt met eterniet golfplaten en deels afgewerkt met muldenpannen. De hal is niet voorzien van isolatie. Beide hallen worden verwarmd middels heaters en zijn voorzien van krachtstroom.

De voormalige bedrijfswoning van ca. 77 m² VVO is thans in gebruik als kantoor en bestaat uit kantoorruimte en kantine op de begane grond en twee kantoorruimtes op de eerste verdieping. Op de begane grond is eveneens een toilet aanwezig.

Het object is gelegen op een perceel ter grootte van ca. 2.560 m². Het achtergelegen terrein is te bereiken via de zijkant en biedt voldoende ruimte voor opslag of laden en lossen. Aan de voorzijde op het terrein bevindt zich een opstal van Enexis.

Bestemming
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan Steyl en heeft de enkelbestemming bedrijventerrein. Het vigerende bestemmingsplan laat bedrijven of bedrijfsactiviteiten die voorkomen in de milieucategorieën 1, 2 en 3, zoals die zijn genoemd in de lijst van bedrijfsactiviteiten toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de gemeente Venlo.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Overige condities
Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Voorbehoud goedkeuring eigenaar

Bezichtigingen
Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar. Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.

Oplevering
De propositie zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Aanvaarding
In onderling overleg

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
1.029 m² (in units vanaf 432 m²)
Bedrijfshal oppervlak
952 m²
Kantoor oppervlak
77 m²
Perceel
2.560 m² (in units vanaf 432 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

NVM makelaar

Boek en Offermans Makelaars Venlo

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077 3981260

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Erkenkamp 3

€ 350.000 k.k.