Aan de Zwarte Hond 9 5932 AB Tegelen

€ 30 /m²/jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Windhond te Tegelen gelegen diverse bedrijfs- en opslagruimtes met en zonder kantoormogelijkheid, daarnaast is er tevens nog een bijzondere industriële kantoorruimte beschikbaar. Het bedrijventerrein ligt ten Zuidoosten van Venlo nabij de Duitse grens en is prima bereikbaar. Op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de snelwegen A73, A74 en nabij de A67.

Geb. 2 (ca. 1.092 m²):
Dit gebouw bestaat uit een bijzondere kantoorruimte welke gerealiseerd is in een voormalige bedrijfshal (gebouwd omstreeks 1960) en hierdoor een uniek industrieel karakter heeft.
Ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld call- of logistiekcentrum en royale kantoorruimte/tuin maar ook creatieve beroepen zijn denkbaar (bijv. atelier, fotostudio, reclamebureau etc.).
De ruimte is gelegen aan een groot parkeerterrein waar ruim voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De toegang is via een overdekte entree naar een hal en ontvangstruimte/kantoor, vanuit hier is de kantoortuin bereikbaar. In de kantoortuin zijn tevens enkele aparte kantoorunits middels tussenwanden gecreëerd. Naast toilet en keukenvoorz. is tevens nog een royale archiefruimte aanwezig. De kantoortuin is v.v. van kabelgoten, verlichting en verwarming. Laat u verrassen door deze unieke en bijzondere ruimte!!

Beschikbaar:
Gebouw 3/4 – unit poort 14 (ca. 2.700 m²):
Vanuit de ingang met grote toegangspoort aan de weg “Aan de Zwarte Hond” is deze bedrijfs- annex opslagruimte goed bereikbaar. Via een rolpoort aan de voorzijde (poort nr. 14) is de bedrijfshal van ca. 2.700 m² toegankelijk. De bedrijfshal is voorzien van div. verlichtingsarmaturen. Verdere voorzieningen in overleg.

Gebouw 4 – unit poort 13 (ca. 1.500 m²) :
Vanuit de ingang met grote toegangspoort aan de weg “Aan de Zwarte Hond” is deze bedrijfs- annex opslagruimte goed bereikbaar. Via een rolpoort aan de voorzijde (poort nr. 13) is de bedrijfshal van ca. 1.500 m² toegankelijk. De ruimte is ca. 25 meter breed en 60 meter diep.  De bedrijfshal is voorzien van div. verlichtingsarmaturen. Verdere voorzieningen in overleg.

Verkocht / verhuurd:
Gebouw 5 (2x ca. 900 m²): Verkocht
Gebouw 6 - Steenweg 5a - 7: Verkocht

Terrein: 
Het gehele terrein is omheind en geasfalteerd. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en indien gewenst bestaan er ook mogelijkheden voor buitenopslag.  De te verhuren ruimtes en gebouwen liggen op een omheind terrein waar ook bedrijven zoals Agmi en Roland International gevestigd zijn.

Bestemming: 
De aangeboden ruimtes hebben de bestemming: “Industriegebied” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten voor industriële – en handelsdoeleinden zijn toegestaan (niet zijnde detailhandel). (Bestemmingspland “De windhond” d.d. 1974).

Ligging: 
De bedrijfsruimten zijn goed bereikbaar en gelegen nabij uitvalswegen. Het station van Tegelen is op loopafstand gelegen. Het bedrijventerrein “de Windhond” ligt ten Zuidoosten van Venlo nabij de Duitse grens en is prima bereikbaar. Op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de snelwegen A73, A74 en nabij de A67.

Huurprijzen:  
- Geb. 2: € 50,- per m² per jaar (excl. btw).
- Geb. 3/4: € 30,- per m² per jaar (excl. btw).

Bouwkavel:
Tevens is er nog een bouwkavel van ongeveer 3.900 m² groot beschikbaar. Een mooie kans om uw eigen bedrijfspand te realiseren door de ruime bouwmogelijkheden. Door het bebouwingspercentage van 80% kan er in totaal omstreeks 3120 m² bebouwd worden. Zie aparte vermelding op fundainbusiness.nl 

Voor meer vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 1 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
5.292 m² (in units vanaf 535 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.200 m²
Kantoor oppervlak
1.092 m²
Perceel
56.915 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aan de Zwarte Hond 9

€ 30 /m²/jaar