Goudsmid 2461 Ter Aar

€ 297.500 v.o.n.

Omschrijving

Vijf nieuwbouw bedrijfspanden op bedrijventerrein Leidsche Vaart

Binnenkort zal gestart worden met de bouw van de volgende fase van het nieuwbouwproject “The Box Ter Aar”, bestaande uit een vijftal bedrijfsunits.

De verkoopprijzen voor deze casco bedrijfsunits bedrage:
Unit 1: € 312.500 met 4 parkeerplaatsen en een kaveloppervlakte van ca. 390 m²
Unit 2: (OPTIE) € 297.500 met 4 parkeerplaatsen en een kaveloppervlakte van ca. 360 m²
Unit 3: (OPTIE) € 297.500 met 4 parkeerplaatsen en een kaveloppervlakte van ca. 360 m²
Unit 4: (VERKOCHT) € 297.500 met 4 parkeerplaatsen en een kaveloppervlakte van ca. 360 m²
Unit 5: (VERKOCHT) : € 330.000 met 11 parkeerplaatsen en een kaveloppervlakte van ca. 510 m²
Deze koopsommen zijn vrij op naam en exclusief B.T.W.

Het kantoorgedeelte heeft een prominente plaats aan de voorzijde van de unit gekregen, een ruimte van ca. 30 m², voorzien van een vaste trap naar de verdieping.
Deze ruimte op de begane grond kan worden ingevuld als entree, receptie of kantoor.
Op de verdieping is vervolgens een verkeersruimte en kantoorgedeelte aanwezig van ca. 22,8 m².

Los van het kantoorgedeelte op de begane grond en de 1e verdieping biedt het bedrijfspand vele gebruiksmogelijkheden, mede door de frontbreedte van maar liefst 12.16 meter en de bruto hoogte van ca. 7.40 meter.
De bruto diepte varieert van 15.10 meter tot 18.10 meter ter plaatse van het kantoorgedeelte.
De kavels zelf zijn 30 meter diep en dat bij een breedte van standaard 12.16 meter (de 2 hoek bedrijfspanden beschikken over een extra strook grond van 1.00 meter of 5.00 meter.
De kavels variëren dus van ca. 360 m² tot ca. 510 m²

Voor de ondernemer die behoefte heeft aan meer ruimte voor showroom, werkplaats, opslag, kantoor of een combinatie daarvan, zijn deze bedrijfsunits dus uitermate geschikt.
De units beschikken over 2 x 30 m² aan kantoorruimte en het vloeroppervlakte van de bedrijfshal, toegankelijk via een elektrisch bedienbare 4 meter brede overhead deur, bedraagt netto 157 m². Uiteraard is het mogelijk de casco units verder tijdens de bouw af te werken dan wel een tussenvloer in de grote hal aan te brengen.

De toegangsweg tot de bedrijfspanden zelf is een mandelige weg (gezamenlijk eigendom). Met het kopen van een bedrijfspand wordt u ook lid van de CvE (Coöperatie van Eigenaren) die de wegen op Leidsche Vaart in beheer heeft.

Voor wat betreft de afwerking van de bedrijfsunits verwijzen wij naar onderstaande technische omschrijving.

Situatie
De hierna omschreven gebouwen zijn gesitueerd op een perceel op bedrijvenpark Leidsche Vaart kavel 27 en 28 in Ter Aar.

Algemeen
De bedrijfsunits maken onderdeel uit van een bedrijfsgebouw waarin meerdere bedrijfsunits zijn gesitueerd. Voor Bedrijfsunit 1 t/m 4 is er rekening gehouden met 4 parkeervakken op eigen terrein en bedrijfsunit 5 heeft 11 eigen parkeervakken.

Van toepassing zijnde voorschriften:
- Het Bouwbesluit;
- De van toepassing zijnde normbladen uitgegeven door het Nederlands Normalisatie Instituut;
- Bepalingen van de Nutsbedrijven en de Brandweer;
- De uniforme administratieve voorwaarden UAV.

Alle hierna te noemen werkzaamheden, met inbegrip van de daarvoor benodigde leveranties zodanig uitgevoerd, dat een kwalitatief goed en functionerend gebouw ontstaat.

Indeling en hoofdafmetingen
De indelingen en hoofdafmetingen zijn op de tekening(en) aangegeven. Als peil geldt de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. De hoogte hiervan t.o.v. de straat evenals de rooilijnen worden in overleg met de gemeente bepaald.

Grondwerk
De benodigde grondwerken worden verricht ten behoeve van de aanleg van funderingen, hoofdleidingen en bestratingen. Onder de bestratingen wordt een bed van zand en/of gebroken puin aangebracht van voldoende dikte.

Riolering
Ten behoeve van de units wordt een gescheiden pvc buitenrioleringssysteem (hemelwaterafvoeren en vuilwater riool) aangelegd. De vuilwater riolering wordt aangesloten op het riool en het hemelwater wordt afgevoerd naar het openbare water. Tevens zal er een afgedopte vuilwateraansluiting op de begane grond van de kantoorruimte worden aangebracht t.b.v. het toilet en de pantry deze worden aangesloten op het gemeenteriool. Het buitenterrein wordt voorzien van de benodigde straatkolken.

Bestrating
Buiten de gebouwen wordt het terrein verhard, met uitzondering van het deel bestemd voor groenvoorziening, met betonklinkers en de nodige opsluitingen. Patroon, indeling en kleur worden nader vastgesteld. De parkeervakken worden gemarkeerd. In de bestrating worden waar nodig straatkolken opgenomen. De niet te bestraten delen van het terrein worden opgeleverd met teelaarde en ingezaaid met graszaad. Tussen de parkeervakken en toegangsweg wordt er een taxus haag geplaatst een en ander conform de situatietekening.

Fundering
De funderingsbalken, vloeren en heipalen worden uitgevoerd overeenkomstig de opgave van de constructeur en volgens goedkeuring van Bouw- en woningtoezicht.

Gasbeton wanden
Het gebouw wordt in hoofdzaak uitgevoerd met halscheidende bouwmuren opgebouwd in gasbeton wanden dikte 150mm, overeenkomstig door de constructeur bepaalde berekeningen en tekeningen.
De gasbetonwanden zullen verder niet worden afgewerkt.

Staalconstructie
In de voorgevel een staalconstructie aanbrengen welke is opgebouwd uit stalen kolommen en liggers. De plaats en afmetingen volgens de tekeningen en berekeningen van de constructeur. Alle in het werk te maken verbindingen worden gemaakt met verzinkte stalen bouten. De gehele staalconstructie wordt voorzien van een grijze coating.

Stalen dakplaten
Het dak uitrusten met stalen dakplaten conform opgaven constructeur met de benodigde dakrandprofielen, passtukken e.d.

Vloeren
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.000 kg/m2 (10 kN/m2). De vloer wordt monolithisch afgewerkt. De totale isolatiewaarde van de begane grondvloer bedraagt Rc>3,50 m2 K/W. De eerste verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 500 kg/m2 (5 kN/m2) zonder afwerking.

Kalkzandsteen wanden
In het kantoor gedeelte zullen de binnen spouwbladen in hoofdzaak uitgevoerd worden in kalkzandsteen e.e.a. conform de verkooptekeningen.
De kalkzandsteen wanden zullen verder niet worden afgewerkt.

Gevelbeplating
De gevel wordt voorzien van blind bevestigde sandwich wandpanelen (Rc waarde ?4,5 m² K/W).
De gevelbekleding wordt gemonteerd op stalen profielen en voorzien van de benodigde lekdorpels, dakrandprofielen, hoek- en aansluitprofielen in een bijpassende kleur (RAL 7016) bij de gevelbeplating. E.e.a. conform detaillering architect.

Gevelmetselwerk
De (buiten)gevels worden, volgens tekening(en), traditioneel uitgevoerd in schoonmetselwerk in een gebakken gevelsteen, kleur(en) volgens de materialen- en kleurenstaat van de architect.
Het gevelmetselwerk wordt met zorg uitgevoerd in een zogenaamd wild- en/of half steensverband,
volgens detaillering en nadere uitwerking van de architect, met inbegrip van de nodige uit- en
terugmetselingen, (uit)sparingen, penanten en dergelijke. In het gevelmetselwerk worden de
benodigde ankers, open stootvoegen, roosters, vochtkeringen en dergelijke opgenomen. De gevel wordt voorzien van isolatie (Rc-waarde ? 4.5,00 m² K/W).

Buitenkozijnen, ramen en deuren
Alle buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium gepoedercoate profielen. Alle loopdeuren worden voorzien van het benodigde inbraakwerende hang- en sluitwerk (SKG**).
De buitenkozijnen (grijs/antraciet)worden verder voorzien van isolatieglas en colorbel.
Naast de voordeur wordt er een RVS postkastaan de gevel bevestigd.

Overheaddeuren
De bedrijfsruimten worden voorzien van een geïsoleerde en elektrische bedienbare overheaddeur met de afmetingen circa 4000 × 4200 mm (b × h), kleur RAL 7016.

Dak
Het dak van stalen dakplaten voorzien en bedekken met dakisolatieplaten (Rc waarde 6,0 m² K/W) met afschot richting de hemelwaterafvoeren. De dakbedekking is voorzien van alle benodigde plakstukken t.b.v. dakranden, afvoeren en dak doorvoeren.
In het dak worden hemelwaterafvoeren opgenomen en worden aangesloten op het openwater. In de gevel worden voldoende noodoverlopen aangebracht waarbij de plaats, afmetingen en het aantal worden bepaald door de constructeur.

Houten trap.
De verdiepingsvloer is per houten trap te bereiken. De trap zal worden uitgevoerd als open vuren trap, wit gegrond. De trap voorzien de bijhorende hekwerken op de trap en verdiepingsvloer. De trapgat sparing afwerken met een trapgataftimmering. De bovenste traptrede zal circa 70mm boven de ruwe verdiepingsvloer uitsteken.

Prefab meterkast
Er wordt een prefab standaard witte prefab meterkast aangebracht, positie conform verkooptekening.

Installatie / Nutsvoorzieningen
Per bedrijfsunit wordt een meterkast geplaatst conform tekening, voorzien van:
• Een wateraansluiting met een standaard capaciteit van QN1,5m3/h;
• Een elektra aansluiting met een standaard vermogen van 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt,
hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden;
• Er is een data aansluiting aanwezig in de meterkast, middels een glasvlies aansluiting.
• op de begane grond in het kantoor gedeelte een rioolaansluiting voor toilet en 1x voor een pantry;
• Een wandcontactdoos nabij de overheaddeur voor de elektrische aandrijving.
De eenmalige aansluitkosten van genoemde standaard vermogens zijn bij de koopsom inbegrepen.

Opleveringsniveau
De units worden CASCO opgeleverd.

Niet opgenomen
- Brandbestrijdingsinstallatie;
- Verwarmingsinstallatie;
- Ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie;
- Elektronische installatie;
- Communicatie- en beveiligingsinstallatie;
- Daklichten/lichtstraten;
- Kantoorindeling;
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Afwerkvloer 1e verdieping;
- Stuc-en spuitwerk;
- Wand- en vloer tegel
- Systeemplafonds;
- Gasaansluiting;
- Alle niet genoemde werkzaamheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 297.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
2.033 m² (in units vanaf 360 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.980 m²
Kantoor oppervlak
53 m²
Vrije hoogte
6,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam), Ter Aar

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goudsmid

€ 297.500 v.o.n.