• Verkocht onder voorbehoud

Oostkanaalweg 38 39 2461 ES Ter Aar

€ 1.895.000 k.k.

Omschrijving

Te huur / te koop uniek bedrijfscomplex aan de Oostkanaalweg 38-39 te Ter Aar

Het betreft hier een bedrijfscomplex staande en gelegen aan de Oostkanaalweg 38 en 39 te Ter Aar. Het complex bestaat uit diverse bedrijfshallen in verschillende grootte en een verhuurd woonhuis aan de voorzijde.

Thans worden er een tweetal bedrijfshallen te huur aangeboden. De overige bedrijfshallen zijn thans verhuurd.

De achterste bedrijfshal is groot circa 932 m2 waarvan nog circa 682 m2 bedrijfsruimte beschikbaar is en welke te splitsen is in twee ruimtes. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur, voldoende vrije hoogte, betonvloer welke beschikt over voldoende vloerbelasting en een goede overspanning. De bereikbaarheid vindt plaats door middel van een doorgang door een andere bedrijfshal. De beschikbare bedrijfsruimte betreft een gedeelde ruimte met de andere beschikbare ruimte. Er is een gemeenschappelijke expeditieruimte welke is gesitueerd direct achter de overheaddeur.

Het geheel wordt te koop aangeboden en beschikt over grotendeels verhuurde bedrijfsruimtes, een tweetal leegstaande bedrijfsunits en een verhuurd woonhuis aan de voorzijde. Het geheel is gesitueerd op circa 7.080 m2 eigen grond.

Ligging:
Dit bijzondere object is gelegen aan de Oostkanaalweg, nabij het centrum van Ter Aar (Aardam). Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en is zeer centraal gelegen in de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht met circa 35 minuten te bereiken zijn. Ter Aar kenmerkt zich ook door haar ligging te midden van veel groen. Rondom Ter Aar vindt u het voor Nederland zo karakteristieke polderlandschap en dichtbij bevinden zich onder andere de Langeraarse en de Nieuwkoopse Plassen.

Bijzonderheden
Zekerheid:
Binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming koper een bankgarantie danwel waarborgsom te betalen ter grootte van 10% van de koopsom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten

Oppervlakte
1.188 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.188 m²
Perceel
7.080 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oostkanaalweg 38 39

€ 1.895.000 k.k.