Goudsmid 40 2461 LZ Ter Aar

€ 995 /mnd

Omschrijving

TE HUUR Goudsmid 40 te Ter Aar:
Bedrijfsunit in het recent gerealiseerde nieuwbouwproject “The Box, in Ter Aar. Totale grootte van de unit is 114m² waarbij de begane grond 57m² is zijnde bedrijfsruimte en 1e etage is 57 m². De unit is voorzien van een toiletgroep, elektra, elektrische overheaddeur en verwarming.
Het object beschikt aan de voorzijde over twee parkeerplaatsen. Ook kan er vrij geparkeerd worden in de omgeving. Huurprijs: € 995,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De huurprijs is exclusief gas, water, licht en servicekosten.

Goudsmid is gelegen in de buurt Papenveer en hoort ook bij de wijk Wijk 03 Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop. Het bedrijventerrein is centraal gelegen nabij Alphen aan den Rijn en middels de N207/N11 goed bereikbaar met eigen vervoer. Het terrein is voorzien van permanent cameratoezicht en afsluitbare hekken, welke buiten de reguliere werktijden gesloten zullen zijn. De gebruikers hebben uiteraard 24/7 toegang

Eerste verdieping
De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd voorzien van een toiletgroep, verlichting en elektra. In overleg is verhuurder bereid om het pand turn-key op te leveren met een volwaardige kantoorruimte boven.

Bijzonderheden
- De huurprijs is exclusief btw en exclusief gas, water, lichtverbruik en servicekosten.
- De unit beschikt aan de voorzijde over 2 parkeerplaatsen, ook kan er vrij geparkeerd worden in de directe omgeving.

Ten behoeve van de units is er een gescheiden pvc buitenrioleringssysteem (hemelwaterafvoeren en vuilwater riool) aangelegd. De vuilwater riolering en de hemelwaterafvoer wordt aangesloten op het riool. Tevens is er een afgedopte vuilwater aansluiting nabij de trap boven de begane grondvloer aangebracht, elke wordt aangesloten op het gemeenteriool. Het buitenterrein wordt voorzien van de benodigde straatkolken. Buiten de gebouwen wordt het terrein verhard, met uitzondering van het deel bestemd voor groenvoorziening, met betonklinkers en de nodige opsluitingen. De parkeervakken worden gemarkeerd. In de bestrating worden waar nodig straatkolken opgenomen. Het gebouw is in hoofdzaak uitgevoerd met hal scheidende bouwmuren opgebouwd in kalkzandsteen.
In de voorgevel een staalconstructie welke is opgebouwd uit stalen kolommen en liggers. De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.000 kg/m² (10 kN/m²). De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd als een kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 500 kg/m² (5 kN/m²) zonder afwerking. De dakvloer wordt tevens uitgevoerd als een kanaalplaatvloer. Alle buitenkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium profielen, gepoedercoat in de RAL 7016 . Alle loopdeuren zijn voorzien van het benodigde inbraak werende hang- en sluitwerk (SKG**). De buitenkozijnen worden verder voorzien van isolatieglas en colorbel. Naast de voordeur wordt er een RVS postkast aan de gevel bevestigd. De bedrijfsruimten worden voorzien van een geïsoleerde en elektrisch bedienbare overheaddeur met de afmetingen 3000 × 3500 mm (b × h). De overheaddeuren zijn in een railsysteem aangebracht en voorzien van 2 glassecties.
Het is toegestaan om in de glasopening boven de entreedeur reclame aan te brengen in de vorm van bestikkering. Het betonnen dak van het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van dakisolatieplaten met afschot richting de hemelwaterafvoeren. De verdiepingsvloer is per houten trap met tussenbordes te bereiken. De trap is uitgevoerd als open vuren trap, wit gegrond.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m² (in units vanaf 57 m²)
Bedrijfshal oppervlak
57 m²
Kantoor oppervlak
57 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goudsmid 40

€ 995 /mnd