Industrieweg 44 -46 4538 AJ Terneuzen

€ 30 /m²/jaar € 3.250.000 k.k.

Omschrijving

Te koop / Te huur
Op een goed bereikbare locatie aan de rand van het havengebied van Terneuzen gelegen grootschalige opslaghal met eigen terrein. Het terrein is volledig omheind middels hoogwaardig hekwerk. Er is een centrale poort als toegang voor het totale terrein. Er is 1 grote hal met een oppervlakte van circa 12.300 m2. Het bijbehorende aangeboden terrein is verhard met klinkerbestrating en is circa 27.240 m2 groot.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein van Oostelijke Kanaaloever, welke een uiterst goede verbinding heeft met de N61, de Westerscheldetunnel en alle uitvalswegen richting Gent/Antwerpen/Zeebrugge en rest van Zeeland. Daarnaast zijn er voldoende kadefaciliteiten in de nabije omgeving en is goederenvervoer per trein in het gebied eveneens mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever, 1ste wijziging, d.d. 4 juni 2015, gemeente Terneuzen.

De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2 tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Indeling
Hal: grote open ruimten met meerdere grote toegangsdeuren en verdeeld in 2 compartimenten. De hal heeft een vrije overspanning van circa 50 meter, over de totale breedte en kent een vloerbelasting van 5 kN/m2. De vloer is enigszins verzakt.

Voorzieningen
-Hoogwaardig hekwerk;
-Grote rolpoort;
-Nutsvoorzieningen;
-Terrein met klinkerbestrating;
-16 elektrisch bedienbare overheaddeuren, sommige extra hoog;
-Lichtstraten in dakplaten;
-Inbraakalarm;
-Terreinverlichting.

Koopsom
€ 3.250.000,- kosten koper. Op de transactie is overdrachtsbelasting en omzetbelasting van toepassing en voor rekening van koper.

Huurprijs
Vanaf € 30,- per m2 exclusief BTW per jaar.

Huurtermijn
5 jaren plus 5 optiejaren

Huurbetaling
De huurpenningen en BTW dienen per kwartaal vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en BTW. In geval van koop geldt een aanbetaling van 10% van de koopsom via de notaris.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Industrieweg 44-46 te Terneuzen" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.250.000 kosten koper
Huurprijs
€ 30 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 3.500.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
12.300 m²
Bedrijfshal oppervlak
12.300 m²
Terrein oppervlak
27.240 m²
Perceel
27.335 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 44 -46

€ 30 /m²/jaar € 3.250.000 k.k.