Nijverheidsstraat 21 4538 AX Terneuzen

€ 695.000 k.k.

Omschrijving

Een voormalig laboratorium met kantoorruimte en chemieopslag gelegen op een perceel van ca. 5.500 m2. Het geheel is gelegen op het prestigieuze bedrijventerrein Handelspoort/Haarmanweg. Op het bedrijventerrein zijn toonaangevende organisaties gevestigd als: DOW Benelux, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Sligro, Elopak, Mc Donalds, KIA, enz.

Het pand heeft op de begane grond een oppervlakte 1.628 m2 en in de kelder een technische ruimte van 393 m2. Verder heeft het nog bijbehorende chemieopslag van 77 m2 en een verhard buitenterrein met diverse parkeermogelijkheden.

Het is mogelijk het perceel uit te breiden met het naastgelegen verharde terrein met loods. Dit maakt de totale oppervlakte van het perceel ca. 12.500 m2 . Voor verdere informatie over deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Indeling:
Kelder : technische ruimte met installaties.

Begane grond: entree met receptie, hal met lichtstraat, archief, was- en kleedruimtes, toiletgroepen, werkkasten, diverse laboratoria, kantoorruimtes en kantine.

Buitenterrein: chemieopslag met cv-ruimte, diverse parkeerplaatsen, fietsenstalling en verhard buitenterrein met eigen opgang.

Nijverheidsstraat 21
technische ruimte kelder: 393 m2
laboratorium: 1.628 m2
chemische opslag: 77 m2
totaal perceel: 5.500 m2

Bouwjaar:
1992

Ligging en bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan aan de Mr. F.J. Haarmanweg, op het industrieterrein Handelspoort/Haarmanweg, vlakbij het kanaal Gent-Terneuzen. Terneuzen maakt onderdeel uit van Zeeuws Vlaanderen en telt ruim 105.000 inwoners. Daarvan wonen er ruim 54.000 in de gemeente Terneuzen. Het merendeel van die inwoners woont in de stad zelf. De stad Terneuzen vervult een regiofunctie binnen Zeeuws Vlaanderen, getuige ook de vestiging van het streekziekenhuis. Bovendien is Terneuzen, als onderdeel van North Seaports, de 3e havenstad van Nederland en kent het een rijke historie in de chemiesector (o.a. DOW Chemical). De bereikbaarheid is goed te noemen doordat de Westerscheldetunnel, die de verbinding vormt tussen Zeeuws Vlaanderen en de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda), direct nabij gelegen is. Ook is het wegennetwerk naar België makkelijk bereikbaar. De locatie is hierdoor als zeer aantrekkelijk aan te merken voor bedrijven die economisch verbonden zijn aan Zeeland en/of Zeeuws-Vlaanderen.

Specificaties:
- lichtstraat
- linoleum vloerafwerking
- aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- krachtstroom
- brandmeldinstallatie
- inbraakinstallatie
- brandhaspels
- verwarming cv-installatie (Viessmann) met
radiatoren
- nooduitgang aanduiding
- zonwering screens
- systeemplafonds
- luchtbehandelingsinstallatie met koolstoffilters
- wateropslag met hydrofoor
- twee gescheiden 220V-kringen
- drainage rondom via automatische
pompinstallatie
- perslucht
- boiler
- buitengebouw: gescheiden in vloeistofdichte
compartimenten (zeven opslagruimtes voor
gevaarlijke stoffen en een
stookruimte voor cv-ketel)
- metselwerk
- bitumen dakbedekking
- betonvloeren
- kelder met de installaties

Publiekrechtelijke bestemming:
Het geheel ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Kanaaloever' dat onherroepelijk is vastgesteld op 25 juni 2013 en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein A'. De bestemmingsplanregels kunt bij ons opvragen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Terneuzen
Sectie: F
Nummer: 2138 (gedeeltelijk: 5.500 m2)

Lasten:
(OZB) eigenaren: € 1.177,46
Rioolheffing: € 373,86
Waterschapslasten: € 227,53

Bodeminformatie:
In 2004 heeft bodemonderzoek plaatsgevonden. De resultaten hiervan zijn vastgesteld in het onderzoeksrapport van SGS Environmental Services van 28 januari 2004.

Vraagprijs
€ 695.000,- kosten koper

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (8%) verschuldigd.

Zekerheidstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

Milieu/ondergrondse tank(s):
Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de milieukundige toestand van de registergoederen. Evenmin vrijwaart verkoper koper jegens (mogelijke) claims en aansprakelijkheden van derden, welke (zullen) voortvloeien uit of betrekking hebben op de milieukundige toestand van de registergoederen en/of de omgeving.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Nijverheidsstraat 21 te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kanaan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
2.098 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.098 m²
Terrein oppervlak
5.500 m²
Perceel
17.885 m²

Indeling

Voorzieningen
Krachtstroom en lichtstraten

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsstraat 21

€ 695.000 k.k.