Latensteinseweg 21 4005 EG Tiel

€ 1.075.000 k.k.

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfsgebouw is op meerdere aspecten onderscheidend ten opzichte van soortgelijk gebouwen. Dat is enerzijds door de opbouw van het gebouw en de aanwezige nummers. Het gebouw kan namelijk op een eenvoudige wijze gesplitst worden in 2 of 3 verschillende units. Anderzijds door de ruime mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Momenteel is het als geheel in gebruik bij de eigenaar-gebruiker.

Hoofdomschrijving
Bedrijfsgebouw bestaande uit een kantoorgedeelte met showroom en bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca 5,4 meter. Het gebouw is eenvoudig te splitsen in 3 verschillende units. In het verleden waren dit ook 3 aparte bedrijfsruimten waarvan 2 voorzien van kantoorruimte. Er zijn reeds 3 aparte meterkasten aanwezig.

Indeling
Hoofdentree (overdekt) met tussenhal en toegang tot grote hal met afhaalbalie en trapopgang naar de 1e verdieping;
Kantoren
Centrale ruimte met balie, garderobe, serverruimte, stookruimte, bergkasten, 2 gescheiden toiletunits met wastafel, keuken met inbouwapparatuur, 4 separate kantoorruimten voor meerdere werkplekken, reproruimte, royale onbenoemde ruimte in gebruik als (foto)studio en opslag, grote open ruimte in gebruik als showroom met bergruimte en doorloop naar ‘kantine’ met deur en trap naar de bedrijfsruimte op de begane grond.

Bedrijfsruimte
21
Deze bedrijfsruimte is via diverse toegangen bereikbaar waaronder via de afhaalbalie, roldeur, loopdeur en via trap vanuit de kantine. Deze bedrijfsruimte is voornamelijk gelegen onder het kantoorgedeelte en is lager dan de overige bedrijfsruimten. In gebruik als magazijn, productieruimte en natte ruimte voorzien van urinoir, toilet, wastafel en stortbak
Doorloop naar de bedrijfsruimten met een vrije hoogte van circa 5,4 meter. In het gedeelte van nummer 21 zijn 2 roldeuren aanwezig met daarnaast een loopdeur. Deze ruimte is ingericht middels stellages.

21 A
Open bedrijfsruimte met 2 roldeuren waarvan 1 elektrisch, aparte loopdeur, ingericht met stellages, voorziening aanwezig voor realiseren pantry/toiletruimte.

21 B
Bedrijfsruimte met zowel entree aan de zijkant middels loopdeur als ook elektrische roldeur aan de voorzijde.
Begane grond:
Zij entree, hangend toilet (2014), kantine met pantry, modern kantoor voorzien van kabelgoten en netwerkaansluitingen, bedrijfsruimte ingericht met stellages.
1e verdieping:
Via stalen trap naar entresol met vrije hoogte van circa 2,4 meter, modern kantoor met airco, doorloop naar kast met c.v. installatie, pantry (2014) met spoelbak, vaatwasser en koelkast.

Buitenterrein
Het buitenterrein is volledig verhard middels bestrating.

Parkeren
Er zijn ongeveer 23 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Overzicht verhuurbaar vloeroppervlakten indicatief
- Showroom/kantoor 541 m2
- Bedrijfsruimte laag 541 m2
- Bedrijfsruimte hoog 344 m2
- Bedrijfsruimte 21a 459 m2
- Bedrijfsruimte 21b 425 m2
- Kantoor 21b 56 m2
- Entresol 21b 185 m2

Diversen
- Perceelgrootte 3.250 m2;
- Verhuurbaar vloeroppervlakte ruim 2.500 m2;
- Eenvoudig te splitsen in 2 of 3 units;
- Kantoorgedeelte met showroom is voorzien van een centraal-airco systeem waarbij er in enkele kamers separate units aanwezig zijn;
- Recentelijk is de elektrische installatie gekeurd voor de verzekering;
- 5 roldeuren waarvan 3 elektrisch en eentje linksvoor niet in gebruik;
- Gehele gebouw voorzien van ledverlichting;
- Alarminstallatie;
- Meterkast (nr 21) is gemoderniseerd in 2014/2015: 3* 64 ampère aanwezig;
- Glasvezelaansluiting;
- G10 gasinstallatie (capaciteit ca 16 m3);
- Volledig camerasysteem;
- Overal wifi aanwezig;
- Keerschakelaar aanwezig waar generator op aangesloten kan worden bij uitval elektra;
- De serverruimte is geconditioneerd;
- Het kantoorgedeelte en daaraan gerelateerde ruimten zijn voornamelijk voorzien van systeemplafonds en deels pvc vloeren, laminaat en vloerbedekking;
- Buitenzonwering kantoorgedeelte is handbediend;
- Bedrijfsgedeelte onder het kantoor heeft nog 3 rolluiken aan de binnenzijde.

Locatie
Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich onder andere winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis. Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging en vervoersmogelijkheden (weg, water, spoor) en goede prijs/kwaliteitverhouding maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Algemeen
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Tiel - Oost en heeft als bestemming Gemengd - werklandschap. Specifieke functie aanduiding, detailhandel perifeer 1. Dit houdt in dat het object geschikt is om gebruikt te worden voor doeleinden van handel en bedrijf in milieu categorie 1 en 2, praktijklokalen voor scholen, welzijnsinstellingen, (para)medische en therapeutische praktijkruimten, sportscholen, ateliers en studio's etc. De aantekening detailhandel perifeer 1 ziet toe op de volgende branches: detailhandel in meubels en woninginrichtingsartikelen; keukens; badkamers / sanitair; bouwmarkten / detailhandel in doe het zelf artikelen en bouwmaterialen; tuincentra / detailhandel in tuinartikelen en detailhandel in tenten en kampeerbenodigdheden.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

Bereikbaarheid
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam - Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen en het NS station te vinden.

Vraagprijs: € 1.075.000,= k.k.
Opleverdatum in overleg

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.075.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
2.551 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.954 m²
Kantoor oppervlak
597 m²
Vrije hoogte
5,4 m
Vrije overspanning
10 m
Perceel
3.250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
23 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Latensteinseweg 21

€ 1.075.000 k.k.