Lingewei 51 4004 LK Tiel

€ 500 /mnd

Omschrijving

50 m² opslagruimte, 6 meter hoog!

Op het hoogwaardige en ruim opgezet bedrijvenpark Medel gelegen kleinschalig bedrijfspand.

Het zeer moderne en representatieve bedrijfspand heeft een bruto oppervlakte van 50 m² en een vrije hoogte van 6 meter en is daardoor bij uitstek geschikt voor opslag. De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een hoogte van 5 meter en is 3,16 meter breed.

De aanwezige stellingen kunnen overgenomen worden van de huidige huurder.

De unit maakt deel uit van een verzamelcomplex genaamd Midi Center Tiel II.

HUURPRIJS:
€ 500,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
De ruimte omvat een bedrijfshal van 10 x 5 meter met een elektrisch bedienbare overheaddeur. De ruimte heeft een vrije hoogte van bijna 6 meter, de betonnen vloer heeft een nuttige, nominale vloerbelasting van 500 kg/m³, maximale puntbelasting ± 2.000 kg/m².

OVERIGE:
* De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een afmeting van 5 meter hoog en 3,16 meter breed, waardoor de ruimte goed bereikbaar is voor campers/vrachtwagens.
* Een raam in de toegangsdeur en een raam op verdiepingshoogte bieden voldoende daglicht.
* De unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. Het terrein is volledig omheind en toegankelijk via elektronische schuifpoorten.
* Oplevering in overleg.
* De servicekosten bedragen € 17,50 per maand excl. BTW en omvatten het onderhoud van het buitenterrein met groenvoorziening en hekwerk, glas- en gevelreiniging, bijdrage parkmanagement.
* De kosten voor het verbruik van elektra en water zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerstroken. Bij de unit horen 2 (niet toegewezen) parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke parkeerterrein.

LOCATIE:
Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2 . Deze bestemming is bestemd voor:
- handel en bedrijf in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van deze regels deel uitmakende Staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637 111.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
€ 18 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
100 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lingewei 51

€ 500 /mnd