Lingewei 43 4004 LK Tiel

€ 795 /mnd

Omschrijving

Op het hoogwaardige logistieke bedrijvenpark Medel in Tiel, naast de A15, vindt u dit representatieve bedrijfspand van in totaal 128 m² met 3 keurig afgewerkte en verwarmde ruimten:

- 65 m² showroom/bedrijfsruimte op de begane grond
- Ruim 25 m² vergaderruimte/kantoor op de eerste verdieping (voorzijde)
- Ruim 29 m² magazijn/kantoor op de eerste verdieping (achterzijde)

De bedrijfsunit is gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw “Midicenter II” en heeft 2 aparte ingangen. In tegenstelling tot vergelijkbare units heeft dit bedrijfspand een pui met veel glas en 2 ingangen, waardoor er veel lichtinval is in de bedrijfsruimte.

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is dan ook voor diverse doeleinden geschikt, denk hierbij aan een gebruik als showroom, atelier, kantoor, werkplaats, loods of webwinkel/webshop.

Het pand wordt verwarmd middels een c.v. installatie, het gehele pand heeft een keurige kantoorafwerking en op beide verdiepingen ligt een laminaatvloer.

HUURPRIJS:
€ 795,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond: entree, bedrijfsruimte met toiletruimte en trapopgang (met een bergkast onder de trap) naar een overloop en 2 ruimten op de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop met 2e toilet en afsluitbare toegangsdeuren naar de kantoorruimte aan de voorzijde van het gebouw en naar de werk-/magazijnruimte aan de achterzijde. Deze lichte werkruimte heeft een pantry met vaatwasser aansluiting, een lang werkblad met kastjes erboven en aansluitingen en ruimte voor apparatuur (zoals een koelkast, vaatwasser, wasmachine, etc.). In deze ruimte zorgen 2 flinke lichtkoepels voor extra daglicht en ventilatie. Alle ruimtes op de eerste verdieping zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting.

PARKEREN:
Bij het pand horen 2 parkeerplaatsen op het gezamenlijk terrein. Deze plaatsen zijn niet toegewezen, men parkeert zoveel mogelijk voor de eigen unit. Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van elektrisch bedienbare inrijpoorten.
Het buitenterrein is alleen geschikt om te worden gebruikt als parkeerplaats en in-/uitrit.

OVERIGE:
* Verwarming middels ketel uit 2006.
* Voorbereidingen voor glasvezel zijn aanwezig.
* Goed onderhouden gebouw met actieve VvE.
* Vloerbelasting: bedrijfshal ca. 2.000 kg/m², kantoorruimte ca. 250 kg/m².
* Oplevering in overleg.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* De servicekosten bedragen € 25,= per maand excl. BTW (prijspeil 2020) en omvatten een bijdrage voor het gezamenlijk onderhoud van het buitenterrein met groenvoorziening en hekwerk, glas- en gevelbewassing, bijdrage Coöperatie Medel.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW (en servicekosten).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Medel’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637111.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795 per maand
Servicekosten
€ 25 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²
Bedrijfshal oppervlak
65 m²
Kantoor oppervlak
63 m²
Vrije hoogte
2,9 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
1.686 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,44

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lingewei 43

€ 795 /mnd