Lutterveldweg 9 a 4005 LD Tiel

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

Op industrieterrein Latenstein gelegen, vrijstaand bedrijfspand met een totale oppervlakte van 268 m². Het geheel bestaat uit 80 m² kantoor/praktijk/showroom, 69 m² showroom of opslag, 119 m² magazijn/kantineruimte op de verdieping en heeft een royaal parkeer- en buitenterrein.
Het voorterrein is afsluitbaar middels een hek. Het terrein is ca. 300 m² groot. Op Latenstein zijn diverse nieuwe vestigingen in de sector in-en-om-huis aanwezig, zoals Leen Bakker, Praxis, Superkeukens en Warmteservice Tiel.

HUURPRIJS:
€ 1.195,= per maand excl. BTW.

INDELING:
Entree, hal met toilet, toegang naar kantoor-/praktijk- /showroomruimte, bedrijfsruimte met overheaddeur en glazen pui.

Eerste verdieping: kantine, kantoor/magazijn.

ERF/BUITENTERREIN:
Ruim verhard en omheind voorterrein van ca. 300 m².

AFMETINGEN:
Kantoor: circa 80 m².
Showroom/bedrijfsruimte : circa 69 m².
Magazijn/kantine op eerste verdieping: 119 m².

OVERIGE:
* Het geheel is afgewerkt met onder andere systeemplafonds, verlichting en is voorzien van verwarming en airco op de verdieping.
* Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
* Het pand is gelegen in de directe omgeving van onder andere Gamma, Praxis, Superkeuken, etc.
* Volumineuze detailhandel is toegestaan maar dient vooraf aangevraagd te worden.
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Er zijn geen servicekosten verschuldigd.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis. Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Tiel - Oost en heeft als bestemming Gemengd - werklandschap. Specifieke functie aanduiding, detailhandel perifeer 1. Dit houdt in dat het object geschikt is om gebruikt te worden voor doeleinden van handel en bedrijf in milieu categorie 1 en 2, praktijklokalen voor scholen, welzijnsinstellingen, (para)medische en therapeutische praktijkruimten, sportscholen, ateliers en studio's etc. De aantekening detailhandel perifeer 1 ziet toe op de volgende branches: detailhandel in meubels en woninginrichtingsartikelen; keukens; badkamers / sanitair; bouwmarkten / detailhandel in doe het zelf artikelen en bouwmaterialen; tuincentra / detailhandel in tuinartikelen en detailhandel in tenten en kampeerbenodigdheden.

Meer informatie over het bestemmingsplan kunt u vinden op de website of op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-63 71 11.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
268 m²
Bedrijfshal oppervlak
69 m²
Kantoor oppervlak
199 m²
Perceel
259 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, airconditioning en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lutterveldweg 9 a

€ 1.195 /mnd