Lingewei 39 4004 LK Tiel

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

KOPUNIT (134 m²) van een bedrijfsverzamelgebouw.

Op modern en ruim opgezet logistiek bedrijventerrein Medel gelegen kleinschalig bedrijfspand, gesitueerd op de kop van een bedrijfsverzamelgebouw.

Het zeer moderne en representatieve bedrijfspand, heeft een netto vloeroppervlak van 134 m² bestaande uit 67 m² begane grond ingericht als spreekkamer, pantry en serverruimte en een kleine opslag en 67 m² kantoor op de verdieping.

De unit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw genaamd Midi Center Tiel II.

HUURPRIJS:
€ 1.195,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
De begane grond bestaat uit een kleinschalige opslag- of werkruimte (ca. 16 m²) met een overheaddeur. De deur heeft een hoogte van 2.55 meter en een breedte van 3.30 meter. De ruimte zelf heeft een vrije hoogte van ongeveer 2.90 meter, de betonnen vloer heeft een nuttige, nominale vloerbelasting van 500 kg/m², maximale puntbelasting ± 2.000 kg/m². Op de begane grond bevinden zich verder kantoorvoorzieningen zoals een representatieve entree aan de voorzijde van het gebouw, spreekkamer, keurige pantry en toilet en een serverruimte.

De verdieping is een open kantoorruimte aanwezig welke is voorzien van een systeemplafond met verlichting. Huurder kan desgewenst zelf scheidingswanden aanbrengen.

Het pand is voorzien van vloerverwarming beneden en boven, een toilet en keukenblok, alarm systeem en airco installatie.

PARKEREN EN BUITENTERREIN:
Het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerstroken. Bij het pand horen 2 parkeerplaatsen op het gezamenlijk terrein. Deze plaatsen zijn niet toegewezen, men parkeert zoveel mogelijk voor de eigen unit. Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van elektrisch bedienbare inrijpoorten. Het buitenterrein is alleen geschikt om te worden gebruikt als parkeerplaats en in-/uitrit.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg.
* Huurder dient deel te nemen aan het parkmanagement Medel (collectieve beveiliging, groenvoorziening, vuilafvoer etc).
* Het pand heeft voldoende lichtinval op de begane grond en op de eerste verdieping door raampartij aan de voorkant.
* Glasvezel Internetaansluiting aanwezig. Indien huur gebruik wil maken van glasvezel dient huurder zelf een abonnement af te sluiten via Glasnet Tiel.
* De airco installatie en het alarm systeem zijn achtergelaten door de vorige huurder. Onderhoud, reparatie of eventuele vervanging komt geheel voor rekening van huurder.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* De servicekosten bedragen € 40,= per maand excl. BTW (prijspeil 2021) en omvatten een bijdrage voor het gezamenlijk onderhoud van het buitenterrein met groenvoorziening en hekwerk, glas- en gevelbewassing en bijdrage aan de Coöperatie Medel.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Medel’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637111.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Servicekosten
€ 40 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²
Bedrijfshal oppervlak
67 m²
Kantoor oppervlak
67 m²
Vrije hoogte
2,9 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
72 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lingewei 39

€ 1.195 /mnd