Lingewei 43 4004 LK Tiel

€ 135.000 k.k.

Omschrijving

Op het hoogwaardige logistieke bedrijvenpark Medel in Tiel, naast de A15, vindt u dit representatieve bedrijfspand van in totaal 128 m² met 3 keurig afgewerkte en verwarmde ruimten:

- 65 m² showroom/bedrijfsruimte op de begane grond
- Ruim 25 m² vergaderruimte/kantoor op de eerste verdieping (voorzijde)
- Ruim 29 m² magazijn/kantoor op de eerste verdieping (achterzijde)

Deze betaalbare en moderne bedrijfsunit is gelegen aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw “Midicenter II” en heeft 2 aparte ingangen. In tegenstelling tot vergelijkbare units heeft dit bedrijfspand een pui met veel glas en 2 ingangen waardoor het scheiden van de etages eenvoudig te realiseren is. Een overheaddeur is, indien gewenst, eenvoudig terug te plaatsen in het bestaande kozijn.

Deze multifunctionele bedrijfsruimte is dan ook de ideale showroom, atelier, kantoor, werkplaats, loods en webwinkel/webshop in één. Een goede investering voor uw bedrijf en in de toekomst en dus een mooie en betaalbare stap voor professionele zelfstandigen, starters en zzp’ers maar ook interessant voor beleggers.

Het complex dateert uit 2006, waardoor alle moderne voorzieningen aanwezig zijn. Zo is er een c.v. installatie in het pand, heeft het gehele pand een keurige kantoorafwerking en ligt er op beide verdiepingen een laminaatvloer.

VRAAGPRIJS:
€ 135.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: entree, bedrijfsruimte met toiletruimte en trapopgang (met een bergkast onder de trap) naar een overloop en 2 ruimten op de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop met 2e toilet en afsluitbare toegangsdeuren naar de kantoorruimte aan de voorzijde van het gebouw en naar de werk-/magazijnruimte aan de achterzijde. Deze lichte werkruimte heeft een pantry met vaatwasser aansluiting, een lang werkblad met kastjes erboven en aansluitingen en ruimte voor apparatuur (zoals een koelkast, vaatwasser, wasmachine, etc.). In deze ruimte zorgen 2 flinke lichtkoepels voor extra daglicht en ventilatie. Alle ruimtes op de eerste verdieping zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Bedrijfsruimte 1) begane grond circa 65 m² v.v.o.
- Vloerbelasting bedrijfsruimte circa 2.000 kg/m²
- Vrije hoogte bedrijfsruimte circa 2,90 meter
- Bedrijfsruimte 2) en 3) eerste verdieping (ruim 25 m² en ruim 29 m²)

PARKEREN:
Bij het pand horen 2,5 parkeerplaatsen op het gezamenlijk terrein. Deze plaatsen zijn niet toegewezen, men parkeert waar plaats aanwezig is.

OVERIGE:
- Verwarming middels ketel uit 2006.
- Voorbereidingen voor glasvezel zijn aanwezig.
- Goed onderhouden gebouw met actieve VvE.
- Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van elektrisch bedienbare inrijpoorten.
- Bij koop wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging regelt o.a. het buitenonderhoud van het gebouw, onderhoud terrein, opstalverzekering en overige gezamenlijke zaken. Bijdrage per kwartaal € 278,39 (prijspeil 2020).
- Aanvaarding in overleg.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Het bedrijvenpark Medel is een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein in het hart van Nederland. Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en de Rijksweg A15 bij Tiel biedt het plek aan bedrijven uit de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft een parkachtige uitstraling met veel groen en twee recreatievijvers, die omgeven zijn door fiets- en wandelpaden.

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2 . Deze bestemming is bestemd voor:
- handel en bedrijf in de milieu categorie t/m 3.2., detailhandel is als nevenactiviteit toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²
Bedrijfshal oppervlak
65 m²
Kantoor oppervlak
63 m²
Vrije hoogte
2,9 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
1.686 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,44

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lingewei 43

€ 135.000 k.k.