Edisonstraat 16 - 10 4004 JL Tiel

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Representatief bedrijfsgebouw met beschikbare bedrijfsunits in verschillende oppervlakten!
Op een zeer gunstige locatie op bedrijventerrein Kellen, nabij de afrit Tiel vanaf de A15, wordt de laatste hand gelegd aan de grootschalige verbouw van de Edisonstraat 16. Waar eerst een gedateerd solitair pand stond, staat nu een strak bedrijfsverzamelgebouw met een moderne uitstraling. Met name de frontunits geven het pand een zeer representatieve en moderne uitstraling, wat ook zijn uitwerking heeft op de achterliggende units. En dat op een toplocatie op bedrijventerrein Kellen!

U heeft de keuze uit één frontunit, bestaande uit ruime kantoren en een dubbele bedrijfsunit of één van de 8 enkele units. Met dit unieke project heeft u met recht 'best of both worlds': De uitstraling van nieuwbouw, maar wel met volwassen groen voorzieningen én nog steeds zelf de keuze of u wel of geen gebruik maakt van gas. De aansluiting ligt er...

PRIJS BEDRIJFSUNITS: vanaf € 135.000,= v.o.n. en excl. BTW
PRIJS FRONTUNIT: € 415.000,= v.o.n. en excl. BTW

INDELING BEDRIJFSUNITS:

Entree middels loopdeur of elektrisch bedienbare overheaddeur. Elke bedrijfsunit is voorzien van een eigen meterkast met moderne schakelkast en een aansluiting van 3*25A en een aansluiting voor glasvezel. Onder de trap is een aansluiting voor riolering ten behoeve van een toilet. De begane grond heeft een gebruiksoppervlakte van circa 84 m². Trap naar de verdieping met een oppervlakte van circa 79 m², met aan de voorzijde een ruime raampartij. Bij de bedrijfsunits horen twee eigen parkeerplaatsen op het gezamenlijke terrein. Unit 10 beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen. De units worden casco opgeleverd en zijn naar eigen inzicht in te delen en af te bouwen.

Prijs unit 8 en 9: € 135.000,= v.o.n. en excl. BTW
Prijs unit 4: € 137.500,= v.o.n. en excl. BTW
Prijs unit 10: € 139.000,= v.o.n. en excl. BTW

INDELING FRONT UNIT NUMMER 01 (rechts)
De grootste unit bestaat uit een zeer representatief kantoor (circa 229 m² verdeeld over 2 verdiepingen) met achtergelegen dubbele bedrijfshal (circa 332 m² verdeeld over 2 verdiepingen), voorzien van twee overheaddeuren en loopdeuren en maar liefst 5 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Via de entree aan de rechterzijde van het pand komt u deze bijzondere unit binnen. Links gaat u naar de representatieve kantoren, welke voorzien wordt opgeleverd met systeemplafond, voldoende punten voor elektra en data, en strak gestuukte wanden. De kantoren zijn ruim en licht, wat wordt versterkt door de grote raampartijen. Via de trap komt u op de verdieping, waar naast diverse kantoorruimten de nette, dubbele toiletgroep is.
Vanuit de entree gaat u rechts naar de bedrijfshal. De bedrijfsruimte heeft een begane grond van circa 168 m² en een verdieping van circa 164 m². Zijn het kantoor of de bedrijfshal te groot voor u? Door de indeling kunt u eenvoudig een deel verhuren.

Prijs: € 415.000,= v.o.n. en excl. BTW

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein wordt gedeeltelijk opnieuw bestraat en aan de voorzijde voorzien van zwart grit. De bomen blijven staan, waardoor er meteen een volwassen groenstructuur staat.

OVERIGE:
* Levering in overleg, op korte termijn mogelijk indien gewenst.
* Beide frontunits hebben energielabel A!
* Koopsom betreft vrij op naam, exclusief btw. Dit betekent dat kosten en keuze van de notaris voor overdracht voor verkoper zijn. Eventuele kosten voor bijvoorbeeld een hypotheek op het onroerend goed zijn wel voor koper.
* Het object betreft een grondige verbouw en renovatie. Hierbij zijn onder andere de volgende zaken uitgevoerd:
- Vernieuwen van de gevels met toevoeging van diverse raampartijen en overheaddeuren;
- Vervangen van elektra;
- Aanleggen van riolering en water in de tussenunits en hoekunits aan de achterzijde;
- Aanleggen van aansluitingen t.b.v. internet en telefonie (KPN/CAI/Fiberglas);
- Plaatsen van tussenwanden (kalkzandsteen, 15 cm tussenstanden);
- Gedeeltelijk herinrichten van het buitenterrein.
* Het object wordt gesplitst in appartementsrechten voor overdracht. Hierbij zal het modelsplitsingsreglement 2017 van toepassing zijn. U wordt van rechtswege lid van de vereniging van eigenaren. De jaarlijkse bijdrage ten behoeve van verzekering, meerjarenonderhoud en eventuele gezamenlijke reiniging van gevels e.d. zal door de eigenaren gezamenlijk worden vastgesteld.
* Het dak is circa 8 jaar geleden door de toenmalige eigenaar vernieuwd en destijds van buitenaf geïsoleerd en voorzien van EPDM dakbedekking.
* Draagkracht vloer 1.500 kg/m².
* Overheaddeur 2,95 m breed x 2,75 m hoog.
* De bedrijfsunits worden casco opgeleverd.
* De kantoren van de frontunit zijn voorzien van systeemplafond en gestuukte wanden.

BOUWWIJZE:
Fundering op palen, stalen constructie, betonnen vloeren op de begane grond en in de kantoren, houten verdiepingsvloeren in de hal. Elektrisch te openen dubbelwandige stalen segmentdeuren in de bedrijfsruimten, aluminium buiten kozijnen.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Kellen in Tiel is uitstekend gesitueerd nabij de uitvalswegen A15 en A2 en ligt op een steenworp afstand van het Amsterdam-Rijnkanaal en de Betuwelijn. Inmiddels is een groot aantal toonaangevende bedrijven vanuit de overvolle Randstad uitgeweken naar Tiel. Naast industrieterrein Kellen kent ook businesspark Medel een gedifferentieerd aanbod van ondernemingen in de logistieke sector, bouw, handel en productie.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
1.304 m² (in units vanaf 163 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.304 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
2.788 m² (in units vanaf 163 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
A 0,77

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, havengebied en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 16 - 10

Prijs op aanvraag