Het Eek 13 4004 LM Tiel

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Het onderhavige bedrijfsgebouw is strategisch gelegen aan de westzijde van het moderne Bedrijvenpark Medel bij Tiel, aan de A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het bedrijvenpark heeft een eigen op- en afrit naar de A15, een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal en ligt tevens op steenworp afstand van de stad Tiel met al haar woon- en winkelvoorzieningen. Bedrijvenpark Medel biedt plek aan vele bedrijven van naam uit onder andere de logistieke- en maaksector, waaronder Kingspan, Lidl, DHL, Simon Loos, Van Helden en Daalderop. Het terrein heeft een ruime en groene opzet met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en een goed werkende parkmanagement organisatie, die de kwaliteit van het bedrijvenpark ook in de toekomst zal waarborgen.

Object
Dit moderne en multifunctionele bedrijfsgebouw, gelegen aan Het Eek 13-15 in Tiel, is gerealiseerd rond 2008 door een eigenaar/gebruiker. In dit kader is dan ook kosten noch moeite gespaard om een gebouw van totaal circa 5.500 m² te maken tot een combinatie van efficiëntie, comfort, uitstraling en de mogelijkheid tot gebruik in delen. Het Eek 13 betreft de bedrijfs-/magazijnruimte van het onderhavige bedrijfsgebouw en is totaal groot circa 3.800 m². Dit gebouwdeel is verdeeld over twee bouwlagen, met op de begane grond een gesegmenteerde bedrijfs-/magazijnruimte, hoog circa 4,7 m, welke ruimte wordt ontsloten door twee overheaddeuren voor een laad- en loskuil en twee overheaddeuren op maaiveld. Op de verdiepingsvloer is nogmaals een bedrijfs-/magazijnruimte gesitueerd, hoog circa 6,65 m, die wordt ontsloten vanaf de begane grond door een goederenlift en een logistieke loopband. Op de verdieping aan de voorzijde zijn de kantoorruimten gelegen, die bestaan uit enkele gescheiden kantoorkamers en een kantineruimte. Daarnaast is er voldoende en net sanitair aanwezig.

Verhuur in delen
Door de opzet en indeling van het gebouw is het huren van delen van het bedrijfsgebouw reeds mogelijk vanaf circa 650 m². Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

Parkeren/buitenterrein
Op het omliggende buitenterrein is in ruime mate parkeer-/rangeerruimte aanwezig. Daarnaast is het buitenterrein volledig omheind en beveiligd, hetgeen buitenopslag van eventuele goederen van waarde, hetzij het parkeren van beladen voertuigen, mogelijk zou maken.

Meer informatie/bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bart Eissens van Witte Makelaars op telefoonnummer 0344 619344 of met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
3.800 m² (in units vanaf 650 m²)
Bedrijfshal oppervlak
3.800 m²
Vrije hoogte
6,7 m

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.