Het Eek 15 4004 LM Tiel

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Het onderhavige bedrijfsgebouw is strategisch en op zicht gelegen aan de westzijde van het moderne Bedrijvenpark Medel bij Tiel, aan de A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal. Het bedrijvenpark heeft een eigen op- en afrit naar de A15, een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal en ligt tevens op steenworp afstand van de stad Tiel met al haar woon- en winkelvoorzieningen. Bedrijvenpark Medel biedt plek aan vele bedrijven van naam uit onder andere de logistieke- en maaksector, waaronder Kingspan, Lidl, DHL, Simon Loos, Van Helden en Daalderop. Het terrein heeft een ruime en groene opzet met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en een goed werkende parkmanagement organisatie, die de kwaliteit van het bedrijvenpark ook in de toekomst zal waarborgen.

Object
Dit moderne en multifunctionele bedrijfsgebouw, gelegen aan Het Eek 13-15 in Tiel, is gerealiseerd rond 2008 door een eigenaar/gebruiker. In dit kader is dan ook kosten noch moeite gespaard om het gebouw van totaal circa 5.500 m² te maken tot een combinatie van efficiëntie, comfort, uitstraling en de mogelijkheid tot gebruik in delen. Het Eek 15 betreft de zelfstandige showroomruimte met ondergeschikte kantoor- en eventuele bedrijfsruimte van het onderhavige bedrijfsgebouw en is totaal groot circa 1.700 m². De volledige glazen gevel maken het tot een echte "eyecatcher". Eenmaal binnen wordt u verrast door de unieke en royale lichtinval, een imposante vide en een royale trap naar de eerste verdieping. Grenzend aan de showroomruimte is een bedrijfs-/magazijnruimte gelegen, die is voorzien van een liftinstallatie om goederen te transporteren naar de verdieping. Door de unieke uitstralingen, de zichtlocatie en de velerlei inrichting en indelingsmogelijkheden is dit de plek in Midden-Nederland om uw bedrijf op de kaart te zetten. Ook verhuur in delen behoort tot de mogelijkheden. Kom eens langs en laat u verrassen.

Parkeren
Op het omliggende buitenterrein is parkeerruimte aanwezig.

Meer informatie/bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bart Eissens van Witte Makelaars op telefoonnummer 0344 619344 of met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.700 m² (in units vanaf 850 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.700 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.