Edisonstraat 16 - 10 4004 JL Tiel

€ 130.000 v.o.n.

Omschrijving

In dit recent gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw zijn nog twee bedrijfsruimte van ieder 163 m² beschikbaar, het betreft een tussenunit en een hoekunit aan de achterzijde van het gebouw.

Het gebouw ligt op een zeer gunstige locatie op bedrijventerrein Kellen, nabij de afrit Tiel vanaf de A15. Waar eerst een gedateerd solitair pand stond, staat nu een strak bedrijfsverzamelgebouw met een moderne uitstraling. En dat op een toplocatie op bedrijventerrein Kellen!

Het merendeel van de units is recent verkocht, in het bedrijfsverzamelgebouw zijn alleen nog een tussen- en hoekunit aan de achterzijde alsmede een frontunit beschikbaar. Met dit unieke project heeft u met recht 'best of both worlds': De uitstraling van nieuwbouw, maar wel met volwassen groenvoorzieningen én nog steeds zelf de keuze of u wel of geen gebruik maakt van gas. De aansluiting ligt er...

KOOPSOM:
Tussenunit 16-04: € 130.000,= v.o.n. en excl. BTW
Hoekunit 16-10: € 135.000,= v.o.n. en excl. BTW

INDELING Edisonstraat 16-04 en 16-10:
Entree middels loopdeur of elektrisch bedienbare overheaddeur. De bedrijfsunit is voorzien van een eigen meterkast met moderne schakelkast met een aansluiting van 3*25A en een aansluiting voor glasvezel. Onder de trap is een aansluiting voor riolering ten behoeve van een toilet. De begane grond heeft een gebruiksoppervlakte van circa 84 m². Trap naar de verdieping met een oppervlakte van circa 79 m², met aan de voorzijde een ruime raampartij. Bij de hoekunit horen 3 parkeerplaatsen op het gezamenlijke terrein en bij de tussenunit 2 parkeerplaatsen. De unit wordt casco opgeleverd en zijn naar eigen inzicht in te delen en af te bouwen.

In het gebouw is tevens nog een frontunit beschikbaar (Edisonstraat 16-01), deze unit bestaat uit een zeer representatief kantoor (circa 229 m² verdeeld over 2 verdiepingen) met achtergelegen dubbele bedrijfshal (circa 332 m² verdeeld over 2 verdiepingen), voorzien van twee overheaddeuren en loopdeuren en maar liefst 5 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Via de entree aan de rechterzijde van het pand komt u deze bijzondere unit binnen. Links gaat u naar de representatieve kantoren, welke worden opgeleverd met systeemplafond, voldoende punten voor elektra / data en strak gestuukte wanden. De kantoren zijn ruim en licht, wat wordt versterkt door de grote raampartijen. Via de trap komt u op de verdieping, waar naast diverse kantoorruimten de nette, dubbele toiletgroep is.
Vanuit de entree gaat u rechts naar de bedrijfshal. De bedrijfsruimte heeft een begane grond van circa 168 m² en een verdieping van circa 164 m². Zijn het kantoor of de bedrijfshal te groot voor u? Door de indeling kunt u eenvoudig een deel verhuren.
De bedrijfsruimte wordt heeft een begane grond van circa 168 m² en een verdieping van circa 164 m². Zijn het kantoor of de bedrijfshal te groot voor u? Door de indeling kunt u eenvoudig een deel verhuren.
De koopsom van deze unit bedraagt € 399.000,= v.o.n. en excl. BTW

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein is gedeeltelijk bestraat, aan de voorzijde voorzien van zwart grit en een groenstrook met o.a. bomen.

OVERIGE:
* Levering in overleg, op korte termijn mogelijk.
* Energielabel A!
* Koopsom betreft vrij op naam, exclusief btw. Dit betekent dat kosten en keuze van de notaris voor overdracht voor verkoper zijn. Eventuele kosten voor bijvoorbeeld een hypotheek op het onroerend goed zijn wel voor koper.
* Het object heeft een grondige verbouwing en renovatie ondergaan. Hierbij zijn onder andere de volgende zaken uitgevoerd:
- Vernieuwing van de gevels met toevoeging van diverse raampartijen en overheaddeuren;
- Vervanging van elektra;
- Aanleg van riolering en water;
- Aanleg van aansluitingen t.b.v. internet en telefonie (KPN/CAI/Fiberglas);
- Plaatsing van tussenwanden (kalkzandsteen, 15 cm tussenstanden);
- Gedeeltelijke herinrichting van het buitenterrein.
* Het object is gesplitst in appartementsrechten. Hierbij is het modelsplitsingsreglement 2017 van toepassing zijn. U wordt van rechtswege lid van de vereniging van eigenaren. De jaarlijkse bijdrage ten behoeve van verzekering, meerjarenonderhoud en eventuele gezamenlijke reiniging van gevels e.d. zal door de eigenaren gezamenlijk worden vastgesteld.
* Het dak is circa 8 jaar geleden door de toenmalige eigenaar vernieuwd en destijds van buitenaf geïsoleerd en voorzien van EPDM dakbedekking.
* Draagkracht vloer 1.500 kg/m².
* Overheaddeur 2,95 m breed x 2,75 m hoog.
* De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd.
* De kantoren zijn voorzien van systeemplafond en gestuukte wanden.

BOUWWIJZE:
Fundering op palen, stalen constructie, betonnen vloeren op de begane grond en in de kantoren, houten verdiepingsvloeren in de hal. Elektrisch te openen dubbelwandige stalen segmentdeuren in de bedrijfsruimten, aluminium buiten kozijnen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kanaalzone’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’, met functieaanduidingen 'bedrijf tot en met categorie 5.1'. Toegestaan zijn bedrijven in de categorie 1 tot en met 5.1.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Kellen in Tiel is uitstekend gesitueerd nabij de uitvalswegen A15 en A2 en ligt op een steenworp afstand van het Amsterdam-Rijnkanaal en de Betuwelijn. Inmiddels is een groot aantal toonaangevende bedrijven vanuit de overvolle Randstad uitgeweken naar Tiel. Naast industrieterrein Kellen kent ook businesspark Medel een gedifferentieerd aanbod van ondernemingen in de logistieke sector, bouw, handel en productie.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 130.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
20 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
163 m²
Bedrijfshal oppervlak
163 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
2.788 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
A 0,77

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, havengebied en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonstraat 16 - 10

€ 130.000 v.o.n.