Groenlandsstraatje 24 4001 HL Tiel

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op donderdag 16 december 2021, bij inzet en afslag vanaf 15:00 uur, via de website van BVA Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op maandag 6 december tussen 13:00 en 15:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of per e-mail.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij BVA Real Estate is tot en met 15 december 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BVA Auctions.

Omschrijving registergoed:
Het perceel grond met loods, werkplaats en twee garageboxen, plaatselijk bekend Groenlandsstraatje 24, 4001 HL Tiel en Hovenierslaantje 3-12 en 3-13, 4001 HN Tiel, kadastraal bekend gemeente Tiel, sectie C, nummers:
- 8859, ter grootte van twee are en vierennegentig centiare (2 a 94 ca), en
- 8861, ter grootte van veertien centiare (14 ca),

Te koop wordt aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte welke geheel naar eigen inzicht opgeknapt kan worden, met 3 geschakelde ruimtes, en 2 garageboxen! Elke ruimte is afzonderlijk te bereiken middels eigen toegangsdeur. Ook kan er, indien gewenst één grote ruimte van circa 185 m² BVO van gemaakt worden.

Bedrijfsruimte:
De ruimte bestaat op dit moment uit 3 delen van circa 63 m², 65 m² en 57 m² welke variëren in hoogte van circa 2.30m tot 4.5m (nokhoogte). De ruimtes zijn aaneengeschakeld en zowel via het Groenlandsstraatje als via het Hovenierslaantje te bereiken. Er is eenvoudige sanitair en een eenvoudige pantry aanwezig. Naast de 3 ruimtes worden er ook 2 aparte garageboxen aangeboden bij het verkochte, deze bereikt u middels het Hovenierslaantje.

Verdieping: Op de verdieping is thans een 2-kamer appartement aanwezig met badkamer, keuken en toilet. Voor deze woning is echter geen woonbestemming aanwezig.

Locatie
De ruimte is centraal gelegen in Tiel, nabij het stadscentrum en is goed bereikbaar. Tiel is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan ‘Tiel-Oost’ vastgesteld op 16 oktober 2013) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Bedrijf en de dubbelbestemming Waarde – Archeologie 3

Bouwjaar
De bedrijfsruimte is omstreeks 1960 gebouwd. De garageboxen zijn omstreeks 1965 gebouwd. (Bron: BagViewer)

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘adviseurs’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Groenlandsstraatje 24 te Tiel (de “Transactie”). BVA Auctions en adviseurs zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of adviseurs en/of BVA Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin.

Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch adviseurs hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BVA Auctions / adviseurs treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag
Veilingdatum
Donderdag 16 december 2021

Overdracht

Aangeboden sinds
16 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
185 m²
Bedrijfshal oppervlak
185 m²
Perceel
308 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Groenlandsstraatje 24

Prijs op aanvraag Veiling